Att hantera klagomål och missnöje - en utbildning som gör livet lättare

2019-04-10


Det är jobbigt att få höra klagomål!
Och bemöter vi klagomålen på fel sätt så blir det ännu jobbigare…

Alla företag får förr eller senare klagomål från missnöjda kunder. Klagomålen kan vara rättvisa eller orättvisa, men det är alltid en stress förenad med att ta emot klagomål. Det ligger nära till hands att gå i försvarsställning när man blir attackerad.

Men det är också en stressituation för den klagande. Och om den klagande upplever att vi tjafsar emot så stiger irritationen och frustrationen. Då får vi en eskalerande konflikt och ett destruktivt samtal. Vi har alla varit med om detta och vet hur det känns.

Stress och frustrationer är ohälsosamt, minskar arbetsglädje och motivation.

BiTAs utbildning ” Att hantera klagomål och missnöjda” utvecklar förmågan att lugna ner situationer, lyssna, ställa frågor och hitta konstruktiva lösningar.

Metoderna är nödvändiga att behärska för personal med mycket kundkontakt, t ex Service Desk, Kundtjänst, reception, säljare, m fl. Men tekniken har även stort värde för ledare, chefer och processledare. Faktiskt för alla!

Med förmågan att hantera klagomål och missnöje blir livet blir lättare och roligare att leva!

 

BiTA förenklar förändring. Vi kan stötta och tillsammans med er utforma passande utvecklingsprogram.

Vi genomför utbildning och träning företagsinternt och anpassat till just era behov.
Våra utbildningar baseras på enkel och effektiv teori i kombination med roliga praktiska övningar. Ofta i kombination med konsultstöd.

 


Kommentera inlägget

(endast BiTA kan se din epostadress)
Här sker en kontroll av att det är en människa som skickar uppgifterna.

Tidigare blogginlägg

OM BiTA

Vi är kunskapsföretaget BiTA. Som kunskapsföretag stödjer vi och tar ansvar för att våra kunder lyckas åstadkomma bestående förändringar. Vi tar oss an våra kunders utmaningar genom att arbeta strukturerat och ändamålsenligt med kompetensutveckling och förändringledning. Vi standardiserar, målgruppsanpassar och utvecklar lösningar som omfattar schemalagda utbildningar, gig, kompetensutvecklingsprogram, interna utbildningar eller det som bäst adresserar kundens behov och situation.

Delivering Change är vårt varumärkeslöfte och vår vision är att förenkla förändring.
NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP