Rollspecifikt Ledning och styrning Service Management IT Support och Kundtjänst ITIL® SAFe DevOps COBIT ISO/IEC 20000 Nyheter Certifiering

ROLLBASERAT LÄRANDE, ITIL®-KURSER OCH ANNAN STRATEGISK KOMPETENSUTVECKLINGNu har vi dragit igång årets julkampanj!

Tomtemor Annica firar att BiTA fyllt 20 år under året och ger dig 20% rabatt på alla kursbokningar fram till 4:e advent.

 

Erbjudandet gäller alla våra schemalagda utbildningar som är kvar under 2022 samt utbildningar under 2023. Ange ”JUL2022” för att ta del av erbjudandet när du bokar din kurs.

 
 
 
 Vi fortsätter att erbjuda deltagande på våra utbildningar i kurslokalen eller på distans! 
 
Vi kommer även fortsättningsvis att erbjuda dig möjlighet att delta på distans distans på många av våra utbildningar. När du läser om en utbildning på vår hemsida kan du för varje kurstillfälle se i vilken form den genomförs.
 
Även företagsinterna kurser kan levereras som distanskurser, läs mer här

Vi på BiTA ser så fram emot att ses i våra lokaler igen! 
 
Vi gör vårt allra yttersta för att du ska bli lika nöjd med din kurs oavsett var du befinner dig. Hör av dig till oss, 08-410 320 00 eller training@bita.eu så berättar vi mer.
 

KOMPETENS OCH LÄRANDE FÖR DEN MODERNA ORGANISATIONEN

BiTA Academy - vårt bidrag till positiv förändring och snabb nytta
Vi befinner oss i en tid då kompetensbehovet och förflyttning av organisationer är beroende av verksamheters förmåga att anpassa sig och utveckla sin kompetens. Ytterst handlar det om att kunna skapa kundnytta och samtidigt effektivisera och anpassa organisationen i en föränderlig värld – vi kallar det för OPERATIV EXCELLENS.

För dig som väljer att kompetensutveckla dig hos BiTA, vill vi också att upplevelsen att lära ska förknippas med enkelhet och bekvämlighet och att du ska kunna följa din utveckling över tid på din resa att ta dig an nya förmågor och kunskaper.
 
Som deltagare på en av våra schemalagda utbildningar får du tillgång till din egen utbildningsportal där du enkelt har en samlad bild av din kompetensutveckling, kontinuerligt kan få tips på hur du utvecklar ditt lärande och blir vägledd i din fortsatta utveckling. Bland annat får du:
  • ditt kursmaterial i elektroniskt format *
  • möjlighet att ladda ner ditt kursmaterial i god tid innan kursstart
  • tillgång till alla BiTA:s microutbildningar, poddar, white papers och bloggar
* med reservation för enstaka kurser

Rollbaserat lärande och andra värdeskapande utbildningar
BiTA:s rollbaserade lärande bygger på en modern och uppskattad metodik där vi arbetar med fyra perspektiv. Utbildningarna är till största delen klassrumsorienterade men innehåller också moment som görs utanför klassrummet. Utbildningarna knyts samman av tre olika delar; Teori, Forum och Projekt. Som ett resultat av detta så identifieras sedan en rad Verktyg som deltagaren kan och kommer att använda sig av den första dagen tillbaka på jobbet.
 
Utbildningarna är moduluppbyggda och arbetar utifrån lärandet huvudregler om förmåga, attityd och kunskap. De kan därför lätt anpassas och har bevisat sig göra ännu större genomslag då de levereras på det sättet. Idag finns 4 stycken utbildningar.
 

Utbildningar inom service, förvaltning och IT-Management
BiTA är ledande inom ITIL-utbildning och har som enda svenska företag arbetat med detta i över 15 år. Utöver alla de certifieringsgrundande ITIL-kurserna erbjuder vi också utbildningar inom IT-styrning, IT-kvalitet, processorientering, tjänsteutveckling, förvaltning, ledarskap och säkerhet. Vi är övertygade om att kombinationen av utbildning inom IT Service Management och olika närliggande områden är en avgörande faktor för hur väl ditt företag lyckas med att effektivisera er IT-verksamhet.
 
Företagsanpassade utbildningar
Du vet väl att alla våra utbildningar kan genomföras som företagsinterna utbildningar, och att vi även anpassar och utvecklar utbildningar att passa din organisations särskilda behov. Läs mer om våra olika utbildningsformer.
 
Kompetensutvecklingstjänster

  • Kompetensstrategi
  • Kompetensinventering
  • Kompetensplanering

Varför BiTA
BiTA har drivit kompetensutvecklingen inom IT-området i Sverige i drygt 15 år, så vi vill dela med oss av vår samlade kompetens till dig om hur man gör för att skapa kundnytta och effektivitet i en verksamhet. Med kursledare som har en nära anknytning till verksamhetsutveckling från många år i konsultuppdrag, kan vi erbjuda dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad egenutvecklad och mycket uppskattad pedagogik på våra utbildningar.
 
Oavsett hur mycket erfarenhet du besitter blir den mindre värdefull om du inte har förmåga att vidareförmedla den med hjälp av en fungerande metodik som är beprövat effektiv och rolig att arbeta med.
 
När våra kursledare använder vårt presentationsmaterial och följer vår inarbetade pedagogik, är de oslagbara. Det är inte vi som säger detta, det är våra kursdeltagare!
 
Här är några exempel:
 
"Läraren var den bästa jag har haft inom ITSM. Att lyckas visa så många slides som det är i en ITIL-kurs och ändå inte få det till slentrian är en bedrift!""

"Läraren var mycket duktig och lyckades fånga vår uppmärksamhet ALLA 3 dagarna"

"Allt var bra, läraren var suverän och kursen har överträffat mina förväntningar"

Kursschema