ITIL® Service Management (ITSM) Rollbaserat lärande Säkerhet och riskhantering Ledning och styrning IT Support och Kundtjänst ISO/IEC 20000 Certifiering Nya utbildningar

Rollbaserat lärande, ITIL®-kurser och annan strategisk kompetensutveckling

KOMPETENS OCH LÄRANDE FÖR DEN MODERNA ORGANISATIONEN

BiTAinsight - vårt bidrag till positiv förändring och snabb nytta
Vi befinner oss i en tid då kompetensbehovet och förflyttning av organisationer är beroende av verksamheters förmåga att anpassa sig och utveckla sin kompetens.

För dig som väljer att kompetensutveckla dig hos BiTA, vill vi att upplevelsen att lära ska förknippas med enkelhet och bekvämlighet och att du ska kunna följa din utveckling över tid på din resa att ta dig an nya förmågor och kunskaper. Det kallar vi BiTAinsight.
 
Som deltagare på en av våra schemalagda utbildningar får du tillgång till din egen utbildningsportal där du enkelt har en samlad bild av din kompetensutveckling, kontinuerligt kan få tips på hur du utvecklar ditt lärande och blir vägledd i din fortsatta utveckling. Bland annat får du: 
  • ditt kursmaterial i elektroniskt format
  • möjlighet att ladda ner ditt kursmaterial i god tid innan kursstart
  • kostnadsfri omcertifiering som en kvalitetsgaranti
  • tillgång till alla BiTA:s microutbildningar, poddar, white papers och bloggar
Läs mer om BiTAinsight
 

Rollbaserat lärande och andra värdeskapande utbildningar
BiTA:s rollbaserade lärande bygger på en modern och uppskattad metodik där vi arbetar med fyra perspektiv. Utbildningarna är till största delen klassrumsorienterade men innehåller också moment som görs utanför klassrummet. Utbildningarna knyts samman av tre olika delar; Teori, Forum och Projekt. Som ett resultat av detta så identifieras sedan en rad Verktyg som deltagaren kan och kommer att använda sig av den första dagen tillbaka på jobbet.

 
Utbildningarna är moduluppbyggda och arbetar utifrån lärandet huvudregler om förmåga, attityd och kunskap. De kan därför lätt anpassas och har bevisat sig göra ännu större genomslag då de levereras på det sättet. Idag finns 3 stycken utbildningar och ytterligare 3 är på gång. De befintliga är:
 
  • Certifierad Ledare IT
  • Certifierad Kundansvarig
  • Certifierad Förvaltare verksamhet/IT

Utbildningar inom service, förvaltning och IT-Management
BiTA är ledande inom ITIL-utbildning och har som enda svenska företag arbetat med detta i över 15 år. Utöver alla de certifieringsgrundande ITIL-kurserna erbjuder vi också utbildningar inom IT-styrning, IT-kvalitet, processorientering, tjänsteutveckling, förvaltning, ledarskap och säkerhet. Vi är övertygade om att kombinationen av utbildning inom IT Service Management och olika närliggande områden är en avgörande faktor för hur väl ditt företag lyckas med att effektivisera er IT-verksamhet.

 
Företagsanpassade utbildningar
Du vet väl att alla våra utbildningar kan genomföras som företagsinterna utbildningar, och att vi även anpassar och utvecklar utbildningar att passa din organisations särskilda behov. Läs mer om våra olika utbildningsformer
 
Kompetensutvecklingstjänster
  • Kompetensstrategi
  • Kompetensinventering
  • Kompetensplanering

Varför BiTA
BiTA har drivit kompetensutvecklingen inom IT-området i Sverige i drygt 15 år, så vill vi dela med oss av vår samlade kompetens till dig. Med kursledare som har en nära anknytning till verkligen och från många år i konsultuppdrag, kan vi erbjuda dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad egenutvecklad och mycket uppskattad pedagogik på våra utbildningar.

Oavsett hur mycket erfarenhet du besitter blir den mindre värdefull om du inte har förmåga att vidareförmedla den med hjälp av en fungerande metodik som är beprövat effektiv och rolig att arbeta med.

När våra kursledare använder vårt presentationsmaterial och följer vår inarbetade pedagogik, är de oslagbara. Det är inte vi som säger detta, det är våra kursdeltagare!
 
Här är några exempel:
”Läraren var den bästa jag har haft inom ITSM. Att lyckas visa så många slides som det är i en ITIL-kurs och ändå inte få det till slentrian är en bedrift!”
”Läraren var mycket duktig och lyckades fånga vår uppmärksamhet ALLA 3 dagarna”
”Allt var bra, läraren var suverän och kursen har överträffat mina förväntningar”
Acknowledgements
ITIL®/PRINCE2®/M_o_R® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Kursschema

OM BiTA

Vi är kunskapsföretaget BiTA. Som kunskapsföretag stödjer vi och tar ansvar för att våra kunder lyckas åstadkomma bestående förändringar. Vi tar oss an våra kunders utmaningar genom att arbeta strukturerat och ändamålsenligt med kompetensutveckling och förändringledning. Vi standardiserar, målgruppsanpassar och utvecklar lösningar som omfattar schemalagda utbildningar, gig, kompetensutvecklingsprogram, interna utbildningar eller det som bäst adresserar kundens behov och situation.

Delivering Change är vårt varumärkeslöfte och vår vision är att förenkla förändring.
NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP