Jonathan Sharp delar med sig av nyheterna i PRINCE2 version 7 som släpptes i september

2023-10-16
Vi presenterar vår nygamla kollega Jonathan Sharp, det är extra roligt att vi för första gången i bolagets historia återanställt en medarbetare som under några år testat vingarna på annat håll. Vi är mycket glada att återigen kunna erbjuda Jonathan till våra kunder. Några av hans styrkor är att se helheten och förstå vad som krävs för att få i hop teknik, arbetssätt och människor, för att få ut största möjliga potential och nå operativ excellens.
Läs mer

Vi välkomnar Ulrika Jansdotter till BiTA!

2023-08-17
Vi är så glada att Ulrika valt att börja hos just oss då hon är en mycket uppskattad konsult med många åtråvärda kompetenser. I rekryteringsprocessen fick Ulrika i uppgift att presentera en lösning för ett fiktivt case som vi passar på att dela med oss lite av, närmare bestämt en lista på 4 riktigt viktiga saker att tänka på om man ska lyckas tillämpa tillitsbaserad styrning i en kommun.
Läs mer

Hur skapar man en framgångsrik kundservice?

2023-08-15
Från den 1 september är vår klippa Nyangsarang tillgänglig för ett nytt kunduppdrag på 50%.

Nyangsarang Jobe King är en erfaren ledare med expertis inom kundservice som i drygt 20 år har hjälpt små och stora kunder att bli effektivare och att kunna generera mer kundnytta. Här svarar hon på hur man skapar en framgångsrik kundservice!
Läs mer

Vi förstärker vårt team med Sara Mohmoud

2023-08-14
Vi är glada att presentera vår nya kollega Sara som bland annat har med sig en färsk Master of Science in IT and Management. Vi har kollat med Sara vad hon tycker är viktigt under rekryteringsprocessen och under den första tiden på en ny arbetsplats. Självklart har vi också bett om hennes tankar kring vilka frågeställningar som är viktiga inför framtidens digitalisering och IT-styrning.
Läs mer

En av våra trognaste medarbetare tar sig an en ny roll

2023-06-29
Petra Synneborn – vår eminente marknads- och ekonomiansvarige går vidare inom BiTA och tar sig an en ny utmaning. Att som ansvarig för SSI utveckla verksamheten och dess erbjudanden inom medlemsnätverket för kundservice- och supportorganisationer, konferenser, utbildningar och konsulting inom samma område.

Vi ställde tre frågor till Petra om SSI:s uppdaterade medlemserbjudande och varför man bör vara medlem i SSI nätverket.
Läs mer

Ny VD - låt oss presentera Sture Johansson

2023-05-23
Låt oss presentera vår nya VD Sture Johansson! Sture har det senaste året arbetat som affärsområdesansvarig för BiTA Consulting men har nu tagit sig an rollen som VD. Vi har bett Sture ge oss sina 5 bästa idéer om hur man ökar effektiviteten i en organisation.
Läs mer

Ny klass Tech Agents är redo för kunduppdrag

2023-05-12
Vi har utbildat ytterligare en klass Tech Agents på uppdrag av Wise IT. Programmet som genomförs under 20 dagar gör lovande talanger redo att hyras ut i uppdrag inom IT-support och kundservice hos Wise IT:s kunder, oavsett deltagarnas tidigare bakgrund. Denna omgång hade vi bland annat en kock som omskolade sig för att helt byta bransch men med servicen som gemensam nämnare.
Läs mer

Ny kollega - Torbjörn en virtuos på IT Service Management

2023-04-30
Det har varit så fullt upp så att iv dragit ut på tiden med att presentera vår nya kollega Torbjörn Tergesten. Torbjörn har varit fullt upptagen ute hos kund och har också redan hunnit hålla en kunskapsfrukost men vi har nu lyckats haffa honom för att ge 3 konkreta tips på hur man på ett snabbt och enkelt sätt kan öka kundvärdet i en tjänsteleverans.
Läs mer