Ny VD - låt oss presentera Sture Johansson

2023-05-23
Låt oss presentera vår nya VD Sture Johansson! Sture har det senaste året arbetat som affärsområdesansvarig för BiTA Consulting men har nu tagit sig an rollen som VD. Vi har bett Sture ge oss sina 5 bästa idéer om hur man ökar effektiviteten i en organisation.
Läs mer

Ny klass Tech Agents är redo för kunduppdrag

2023-05-12
Vi har utbildat ytterligare en klass Tech Agents på uppdrag av Wise IT. Programmet som genomförs under 20 dagar gör lovande talanger redo att hyras ut i uppdrag inom IT-support och kundservice hos Wise IT:s kunder, oavsett deltagarnas tidigare bakgrund. Denna omgång hade vi bland annat en kock som omskolade sig för att helt byta bransch men med servicen som gemensam nämnare.
Läs mer

Ny kollega - Torbjörn en virtuos på IT Service Management

2023-04-30
Det har varit så fullt upp så att iv dragit ut på tiden med att presentera vår nya kollega Torbjörn Tergesten. Torbjörn har varit fullt upptagen ute hos kund och har också redan hunnit hålla en kunskapsfrukost men vi har nu lyckats haffa honom för att ge 3 konkreta tips på hur man på ett snabbt och enkelt sätt kan öka kundvärdet i en tjänsteleverans.
Läs mer

Ny omgång av Tech Agent Programmet i full gång!

2022-10-10
Nu är det återigen fullt i våra lokaler av unga, hungriga personer som är på väg in i IT-branschen. Under 4 fullspäckade veckor får de skräddarsydda kunskaper och praktiska färdigheter som de behöver för att ta sig an sin nya roll; Tech Agent, eller supportmedarbetare.
Läs mer