Nyhetsarkiv


Lansering av ny utbildning - Operativ Excellens - för Ledare och verksamhetsutvecklare

2021-12-17
Många ledare upplever en ökad frustration i sin vardag. En känsla av att jobba med en organisation som slukar energi och resurser men som ändå inte lyckas leverera uppsatta mål och ambitioner vare sig internt eller externt. En känsla som håller en vaken på nätterna. Inom ramen för BiTA:s arbete och fokus med vi kallar Operativ Excellens lanserar vi nu en utbildning som ger dig en bra plattform för att fortsätta utveckla din organisations inre effektivitet och ökade kundvärde!
Läs mer

Ny kurs Certifierad Release Management

2021-12-08
BiTA lanserar nu en utbildning som många av våra kunder efterfrågat under en längre tid.

Certifierad Release Management Specialist vänder sig till dig som arbetar med att tillgängliggöra nya/uppdaterade versioner av IT-tjänster och vill vidareutveckla dig i din roll inom releasehantering.
Läs mer

Vi välkomnar Hans Gillior

2021-09-30
Vi hälsar vår nya kollega Hans Gillior välkommen till BiTA. Vi är glada att vi fångat Hans intresse och ser fram emot att utveckla Operativ Excellens och BiTA tillsammans med honom och resten av BiTA-gänget.
Läs mer

Sedan årsskiftet är vi medlemmar i Diversity Charter Sweden

2021-04-27
Som en del av vårt ställningstagande att arbeta mer aktivt med mångfald har vi tecknat medlemskap och engagerat oss i Diversity Charter Sweden. Vi på BiTA hoppas fler upptäcker vikten av att arbeta med mångfalds- och inkluderingsfrågan för att vara ett attraktivt och lönsamt företag.
Läs mer