Köp klippkort nu för utbildningar hos BiTA

–utveckla dina medarbetare och deras kompetens!


BiTA Service Management erbjuder dig och din organisation klippkort på BiTA:s 1-5 dagars utbildningar! Klippkortet innebär att vem som helst hos er kan gå en BiTA-utbildning när som helst inom 12 månader från inköpsdatum. Våra klippkort är baserat på kursdagar vilket gör att samma klippkort kan användas till både grundutbildningar och längre fortsättningskurser. Ni kan köpa klippkort för 15, 30, 45 eller 60 dagar.
 
Missa inte tillfället att investera i klippkortet som ger er rabatt på alla BiTAs utbildningar.
 • Pris för ett 15-dagarskort:
  76 500 kr
 • Pris för ett 30-dagarskort:
  148 000 kr
 • Pris för ett 45-dagarskort:
  216 000 kr
 • Pris för ett 60-dagarskort:
  275 000 kr 

Att certifiera sig i samband med kurs är inget krav och därmed ingår inte den avgiften i erbjudandet ovan. 

*Klippkortet gäller dock inte kurserna Certifierad Kundansvarig IT, Certifierad Ledare IT och Certifierad Förvaltare IT/Verksamhet.

*Klippkortet gäller inte vid BiTAs kampanjer
 
BiTA varit med och drivit utbildningsutvecklingen i Sverige sedan 2003 inom IT Service Managementområdet och har utbildat över 15 000 personer, och vill vi dela med oss av vår samlade kompetens till dig. Med lärare som har en nära verklighetsanknytning från konsultuppdrag kan vi erbjuda dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad pedagogik på våra utbildningar. När de använder vårt presentationsmaterial och följer vår inarbetade pedagogik, då är de oslagbara. Det är inte vi som säger detta, det är våra kursdeltagare! Här är några exempel:

”Läraren var den bästa jag har haft inom ITSM. Att lyckas visa så många slides som det är i en ITIL-kurs och ändå inte få det till slentrian är en bedrift!”
Lars T Jarl, Försäkringskassan

”Läraren var mycket duktig och lyckades fånga vår uppmärksamhet ALLA 3 dagarna”
Alenka Cernec, SonyErisson
 
”Allt var bra, läraren var suverän och kursen har överträffat mina förväntningar”
Maria Lord, Landstinget Västmanland
 
Passa på att förbereda dig och dina medarbetare redan nu för 2017 Med ett klippkort från oss kan ni gå kurser när det passar er! Kontakta någon av följande personer för att få veta mer eller beställa ett klippkort:
 
Annica Forsgren tel: 08-410 320 44, epost: annica.forsgren@bita.eu
 
Vi ses på våra kurser under 2017.
 
Välkommen!
OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP