Köp kompetenskort nu för utbildningar hos BiTA

–Sänk kostnaden för er organisations kompetensutveckling


Se till att ni redan har säkrat utbildningsfinansiering när behovet av kompetensutveckling dyker upp genom att köpa ett av BiTA:s kompetenskort. Passa på att förbereda dig och dina medarbetare redan nu. Med ett kompetenskort får ni en flexibel lösning som innebär att ni kan gå kurs hos BiTA när det passar er. Dessutom försäkrar ni er även gentemot eventuella prishöjningar.

Ett kompetenskort innebär att vem som helst i er organisation kan gå en av våra utbildningar när som helst inom 12 månader från kortets inköpsdatum. Kompetenskorten kan användas för såväl schemalagda som företagsinterna utbildningar och gäller på samtliga BiTA:s utbildningar.
De motsvarar ett antal kursdagar vilket gör att samma kompetenskort kan användas oavsett vem som går och vilken utbildning man går.

 
Missa inte att investera i kompetenskortet som ger er:
Rabatterat pris på alla BiTA:s utbildningar
Säkrad finansiering när kompetensutvecklingsbehov uppstår
Flexibilitet att nyttja det för alla medarbetare oavsett utbildningsbehov
 
Ni kan investera i kompetenskort för 15, 30, 45, 60 kompetensdagar,
där en kompetensdag motsvarar en kursdag på en schemalagd utbildning.
 
Priser för kompetenskorten:
  • Pris för ett 15-dagarskort: 76 500 kr
  • Pris för ett 30-dagarskort: 148 000 kr
  • Pris för ett 45-dagarskort: 216 000 kr
  • Pris för ett 60-dagarskort: 275 000 kr 

Efter vissa utbildningar finns möjlighet att genomgå en certifiering. Kostnaden för certifiering ingår inte i kompetenskorten.

När ett kompetenskort används för företagsinterna utbildningar, omräknas värdet av en kompetensdag genom att priset för en företagsintern utbildning motsvarar antalet kompetensdagar som åtgår för fem deltagare på motsvarande schemalagd kurs. Ni har då möjlighet att vara upp till 14 deltagare på den företagsinterna utbildningen. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!
Kompetenskortet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer.
 
Kontakta oss för att få veta mer eller beställa ett kompetenskort:
Annica Forsgren tel: 08-410 320 00, epost: annica.forsgren@bita.eu
 
Vi ses i våra utbildningslokaler. Välkomna!
 
Välkommen!
OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP