OBS! Eventet har ägt rum.

ITIL 4 (for) any reason

Göteborg, 2019-05-23

Välkommen till vårt lunchseminarium på John Scott´s Palace i Brunsparken torsdagen den 23 maj.
 
Vi vill sätta fokus på nya ITIL 4 och diskutera hur ni kan och bör förhålla er till denna nya version ITIL®4 som ramverk och vägledning.
Många använder idag ITIL v3 som vägledning och med tanke på att den är framtagen 2011, för 8 år sedan, så är det troligen ganska så klokt att sätta sig in i vad som är nytt och har hänt sedan ITIL v3 skrevs.

I nya ITIL 4 Foundationboken har man tagit med ”allt” nytt som påverkar hanteringen av ”Digitala tjänster”. Det är bl.a. hur vi ska hantera utvecklingen av tjänsterna mera agilt, samverka genom DevOps, skapa nya värden för kunden genom ”Service value chain” som är ett End2End tänk när det gäller ”Digitala tjänster” och produkter. Man förespråkar ett Co-creation inom serviceleveransen.

Hur påverkar nu detta alla oss som redan jobbar efter ITIL´s tidigare version? Åtta år är lång tid så att inte hänga med nu i utvecklingen kan bli kostsamt.
 
Peter Hero från SSI – Support Services Institute har tillsammans med 3 andra personer från Sverige varit med och bidragit som ämnesexperter, Peter inom ”Deliver and Support” till nya boken ”ITIL 4 Fondation”. Detta område har fått ett stort utrymme i nya boken som hanterar allt från drift och förvaltning till support. CSI – Continual Service Improvement och automatisering är grundläggande inom ITIL 4. Hur påverkar det dig och din organisation i praktiken och hur går ni vidare för att lyckas?
Investera 2 timmar i detta lunchseminarium och du får du med dig nya insikter och kunskaper som kommer vara värdefulla!
 
Tid och plats: 
23 maj kl 11:00-13:30. John Scott´s Palace, Brunnsparken, Göteborg

Program:
11:00 ITIL 4 - what´s new?
Vad är de största värdena med ITIL 4?
12:00 Lunch
12.45: ITIL 4 – What´s in it for us?
Kort workshop där vi diskuterar tillämpningen i egna organisationer.


Du deltar utan kostnad.
Frågor - ring eller maila mig.
peter.hero@supportinst.se
070-794 55 00

Välkomna!