hyr utbildningslokal

Hos BiTA kan du hyra trevlig utbildningslokal, centralt i Stockholm, till konkurrenskraftigt priser och med förstklassig service.


Vår service

När ni hyr lokal hos oss ingår alltid whiteboard, blädderblock, internetanslutning, takhängd projektor block och pennor. Videoutrustning kan också erbjudas vid behov. Under hela dagarna finns vår personal på plats och servar er.

Ni väljer själva om ni vill välja till något av våra måltidspaket eller annan kringservice vid kursen. Vi är flexibla och anpassar tjänsterna utefter ert behov.

Med vår långa erfarenhet av att själva utveckla, arrangera och genomföra utbildningar har vi möjlighet att hjälpa till med allt ni kan tänka er kring utbildningstillfället. Så har ni inte tiden eller resurserna att ordna ett förstklassigt arrangemang själva hjälper vi er mer än gärna – kontakta oss med era önskemål så hittar vi en skräddarsydd lösning.

Självklart är det också möjligt att endast hyra lokalen utan kringtjänster.
 

Möjlighet till distansutbildningar

Vi erbjuder också videoutrustning och service för att anordna utbildningar på distans. I de fallen befinner sig kursledaren på plats hos oss, medan era deltagare ansluter till utbildningen på distans.
 

Hyra utbildningslokal

BiTA erbjuder följande lokal:
 
KUNSKAP
Kurslokal/mötesrum (max 14 deltagare)
4 200kr/dag el 3 200kr/halvdag
 

Konferenspaket

När du hyr lokaler hos oss ingår alltid kaffe och te under hela dagen. Utöver det går det att göra beställning av frukostfralla och fikabröd, bokning av lunchrestaurang eller annan förtäring och dryck. Vår erfarenhet säger att lunchen och fikat under en utbildning har större påverkan av helhetsupplevelsen i utvärderingen än man kan ana. Så kan vara värt att satsa lite extra på detta!

 

KONFERENSPAKET 1

Frukostsmörgås
Lunch
Eftermiddagsfika
Frukt
Småkakor
Pris: 280 kr per person och dag.

 

KONFERENSPAKET 2

Vid en halvdag hos oss rekommenderar vi istället konferenspaket 2. Här ingår:
Frukostsmörgås el eftermiddagsfika
Frukt
Småkakor
Pris: 120 kr per person och dag.

 

Vill du hyra kurslokal eller få mer information kring våra tjänster?

Kontakta Annica så hjälper hon dig! Du är också välkommen att komma förbi på en kaffe och få en visning av våra lokaler.

annica.forsgren@bita.eu
08-410 320 00 

Kontakta mig