Kunskapsfrukostar

Vi tror att delad kunskap är dubbel kunskap. Syftet med våra kunskapsfrukostar är att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter samt att inspirera dig till att ta dig an utmaningar på ett nytt sätt. Vi ser även dessa seminarium som ett tillfälle att träffas, lära av varandra och utbyta såväl kunskap som erfarenheter.
 
Vi bjuder alltid på frukost och mingel innan start!
 
Har du tankar, idéer eller önskemål på ämnen som du vill att vi tar upp? Kontakta gärna oss så ska vi se vad vi kan åstadkomma. Besitter du kunskap och erfarenheter som du är intresserad av att dela med dig av på en kunskapsfrukost? Då vill vi också komma i kontakt med dig! Kontakta oss »

Här nedan finns aktuell information om våra kommande kunskapsfrukostar. Om du vill se information för våra kunskapsfrukostar i en specifik stad hänvisas du till kolumnen till höger, där du kan välja stad. 
 
Vill du se vilka events vi har arrangerat det senaste året, kan du läsa om dem här »
 
Är du nyfiken på våra genomförda kunskapsfrukostar, kan du se dem i sin helhet här » 
Augusti
2019-08-27
Världen snurrar allt fortare runt teknik och ekonomi – men vart är vi väg?
(Stockholm)
Läs mer
OM BiTA

Vi är kunskapsföretaget BiTA. Som kunskapsföretag stödjer vi och tar ansvar för att våra kunder lyckas åstadkomma bestående förändringar. Vi tar oss an våra kunders utmaningar genom att arbeta strukturerat och ändamålsenligt med kompetensutveckling och förändringledning. Vi standardiserar, målgruppsanpassar och utvecklar lösningar som omfattar schemalagda utbildningar, gig, kompetensutvecklingsprogram, interna utbildningar eller det som bäst adresserar kundens behov och situation.

Delivering Change är vårt varumärkeslöfte och vår vision är att förenkla förändring.
NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP