Välkommen Mats Leonéus – erfaren konsult med bakgrund inom både IT och mediabranschen

2018-04-04
Måndagen den 19 mars fick vi på BiTA en ny konsultkollega, Mats Leonéus. Mats kommer senast från ett sourcingbolag där han arbetat som projektledare och account manager. Hans kunder har funnits i ett antal branscher – från arkitekter till redovisning och energiförsörjning. Fokus låg främst på drift, systemmigreringar och Office 365/Azure, nu längtar han dock efter att få återvända till strategi, verksamhetsutveckling och längre kundrelationer – vilket också är en av anledningarna till att han numer arbetar med oss på BiTA.
I grunden är Mats system- och medievetare vilket även har genomsyrat hela hans karriär, på ett eller annat sätt såhär långt. Mats har en gedigen erfarenhet av IT men har även tillbringat en stor del av sitt yrkesliv inom mediebranschen; främst på IT-sidan men också som redaktionschef och chefredaktör. Utifrån sin bakgrund har Mats erfarenhet av att arbeta med automatisering, effektivisering och digitalisering av innehållsproduktion. Han har även erfarenhet av att utveckla teknisk infrastruktur, system och processer samt att driva webbutvecklingsteam.
 
Mats är en teknikdriven person som tycker om teknik i flesta former. Han är medveten om att teknik inte alltid är lösningen men visst finns det teknik som sannolikt kan hjälpa till att lösa de flesta utmaningarna. Med tiden har Mats dock insett att även om tekniska lösningar är otroligt spännande och utmanande så är det alltid människorna och processerna som är det intressanta i längden.
 
Vi är stolta och glada över att numera få kalla Mats för vår kollega här på BiTA! Vi ser fram emot att tillsammans få utveckla och utvecklas. Mats kommer bli en stor tillgång för oss på vår gemensamma resa. Varmt välkommen till oss på BiTA Mats!