OBS! Eventet har ägt rum.

Verksamhetsutveckling-5 saker som Du måste veta för att lyckas!

Distans, 2021-03-11

Inspelad film Kunskapsfrukosten
Verksamhetsutveckling

”If the rate of change on the outside exceeds the rate of change on the inside, the end is near”
Nåja, citatet av Jack Welch kanske är något överdriven. Men faktum är att många projekt inte får se dagens ljus och att andra misslyckas i termer av att uppsatta mål inte nås.
 
En anledning är givetvis komplexiteten som gömmer sig i de flesta verksamhetsutvecklingsprojekt, vilket blir synligt vid en genomläsning av många rekryteringsannonser för Verksamhetsutvecklare. Kraven är vanligtvis omfattande vad gäller utbildningsnivåer såväl som vunna erfarenheter, då ofta i något eller några tekniska system. Det är lätt att få känslan av att den som inte är vacker som en tjugoåring, stark som en trettioåring, rik som en fyrtioåring och vis som en femtioåring inte kommer i fråga i rollen som Verksamhetsutvecklare. Ändå är det sällan utbildningsnivåer eller tekniska färdigheter som är avgörande om ett projekt verkligen ska lyckas. Kom och lyssna på vårt frukostseminarium där vi samlat våra fem viktigaste lärdomar för att lyckas med ett verksamhetsutvecklingsprojekt.
 
   
Seminariet leds av Sture Johansson, ansvarig för Strategy & Governance på BiTA, där han delger BiTA´s erfarenheter som vad som är avgörande för att ett projekt ska lyckas. Med tidigare erfarenheter både som VD och managementkonsult har han under 20 år hjälpt verksamheter just med dess affärs- och verksamhetsutveckling.Datum:
 
11 Mars
Detta event är ett distansevent.
Inbjudan till eventet kommer i ett separat mail senast 24 timmar innan eventet startar.
 
Program:
08:00 Seminarium "Verksamhetsutveckling-5 saker som Du måste veta för att lyckas" 
08:45 Seminariet avslutas
 
Seminariet är kostnadsfritt!
Frågor - ring eller maila till
annica.forsgren@bita.eu
0709-125076
 
Välkomna!