Ny klass Tech Agents är redo för kunduppdrag

2023-05-12
Vi har utbildat ytterligare en klass Tech Agents på uppdrag av Wise IT. Programmet som genomförs under 20 dagar gör lovande talanger redo att hyras ut i uppdrag inom IT-support och kundservice hos Wise IT:s kunder, oavsett deltagarnas tidigare bakgrund. Denna omgång hade vi bland annat en kock som omskolade sig för att helt byta bransch men med servicen som gemensam nämnare.
Vi är stolta över detta utbildningsupplägg som är uppskattat av både kursdeltagarna, vår kund Wise IT och deras kunder då dessa "Tech Agents" får en bred utbildning där teori varvas med praktik och man i utbildningen behandlar både hårda och mjuka värden som är viktiga för att göra ett bra jobb som IT-supporttekniker.
 
Vi planerar fortsätta samarbetet och det finns redan nu möjlighet att lämna en intresseanmälan hos Wise IT om plats på nästa omgång. Här kan du läsa mer om programmet och lämna ditt intresse.
 
Så här glada var vårens klass vid deras "examen"!
 
 
 
Vi kan så klart erbjuda andra kunder liknade program för roller där det finns ett stort behov på arbetsmarknaden, men brist på utbildade personer med rätt kompetens.
 

För att ta reda på mer om hur vi kan göra detta tillsammans maila Anders Thelander vår Affärsområdesansvarige för BiTA Academy.

 

BiTA - Vi gör skillnad. Vi förenklar förändring.
Vi levererar Operativ Excellens!