Ny omgång av Tech Agent Programmet i full gång!

2022-10-10
Nu är det återigen fullt i våra lokaler av unga, hungriga personer som är på väg in i IT-branschen. Under 4 fullspäckade veckor får de skräddarsydda kunskaper och praktiska färdigheter som de behöver för att ta sig an sin nya roll; Tech Agent, eller supportmedarbetare.
 
Utbildningen är ett samarbete mellan Wise IT och BiTA där deltagarna blir anställda hos Wise IT efter utbildningen och hyrs ut som konsulter i Stockholmsområdet. Många av deltagarna har en bakgrund inom serviceinriktade yrken men vill få möjlighet att byta bransch. Resultatet från tidigare program har varit väldigt bra, där Wise IT kan möta sina kunders allt större behov av kompetent personal med kompetenta medarbetare som har rätt utbildning och, inte minst, rätt attityd. Vi på BiTA tycker att det är mycket stimulerande att ha ett gäng framåtlutade och nyfikna unga människor i lokalerna! Och deltagarna verkar också trivas. 


"Jag har lärt mig mycket om många olika delar i rollen, det är värdefullt att få helheten, men mycket att ta in. Jag känner mig redo 
att ta mig an ett uppdrag, man är ju verkligen sugen att komma igång och jobba som Tech Agent nu, säger Nikola Sucevic som nu har genomfört tre fjärdedelar av utbildningen."

 
 
Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Wise IT med denna och andra utbildningar!
 
Är du nyfiken på att veta mer om konceptet och har ett behov av ett liknande introduktionsprogram inom detta eller annat område kontakta Anders Thelander 0733-96 72 93 som är affärsområdesansvarig för BiTA Academy.