Kunskap – för effektivitet i en osäker värld!

Distans, 2023-05-16

Kunskap är en komparativ konkurrensfaktor och bör därför hanteras därefter. En vinnande verksamhet vet vilka kunskaper man har, men också vilka som behövs för att nå uppsatta mål. En vinnande verksamhet vässar därför individens förmågor såväl som teamens samarbets- och genomförandeförmåga.

Kom att ta del av ett inspirerande seminarium som handlar om kunskapsutveckling som ger effektiva team och som i en förlängning kan präglas av Operativ Excellens.
 
Välkommen till frukostseminariet som leds av Dane Thomas och Torbjörn Tergesten, BiTA.
 
 
 
 
Dane Thomas har bred kunskap inom Service Management med global erfarenhet som sträcker sig hela vägen från servicedesk till strategi och ledarskap. Detta innebär att Dane har god förståelse för människorna och drivkrafterna genom hela organisationen, och kan sammanföra tekniker, ekonomer, ledning och operativ verksamhet. Han är en erfaren projektledare med processoptimering i fokus, ofta i komplexa miljöer. Utöver detta är Dane en av Europas mest meriterade utbildare inom ramverk som ITIL, DevOps, Agila metoder, och SAFe, med drygt 220 levererade kurser och workshops till över 2000 deltagare.
 
Datum:
 
16 maj
Detta event är ett distansevent.
Inbjudan till eventet kommer i ett separat mail senast 24 timmar innan eventet startar.
 
Program:
08:00 Seminarium "Kunskap – för effektivitet i en osäker värld!" 
08:45 Seminariet avslutas
 
Seminariet är kostnadsfritt!
Frågor - ring eller maila till
annica.forsgren@bita.eu
0709-125076
 
Välkomna!