OBS! Eventet har ägt rum.

Effektiv internkommunikation - i jakten på Operativ Excellens!

Distans, 2021-12-16

Länk till inspelad film från Kunskapsfrukosten

”Jag hade inga problem med att kommunicera, spelarna gillade bara inte vad jag hade att säga.”
Frank Robinson

Sitter du i en lednings- eller arbetsgrupp och tycker att internkommunikation är viktigt så har du helt rätt! För skillnaden mellan en framgångsrik verksamhet och mindre framgångsrik handlar nästan alltid om förmågan att kommunicera. Verksamheter som är duktiga på att visualisera vad medarbetaren kan förvänta sig av verksamheten och vad verksamheten förväntar sig av medarbetaren får mer motiverade medarbetare och förmår därför att skapa mer intern- och kundnytta som dessutom tål att jämföras med andra.
 
Det är därför en begåvad åtgärd att utveckla internkommunikationen eftersom det spar tid, pengar och inte minst frustration åt din verksamhet. Studier pekar exempelvis på att framgångsrika kommunikatörer har 47 procent effektivare verksamheter än mindre duktiga kommunikatörer. Det beror till stor del på att verksamheter med bra kommunikation får en avsevärt bättre trivsel, motivation och genomförandeförmåga hos chefer och medarbetare.
 
Välkommen att och lyssna på vårt frukostseminarium där vi samlat våra viktigaste lärdomar om internkommunikation och hur du kan förbättra den i en omvärld som ofta ställer stora krav på teamens flexibilitet och genomförandeförmåga.
   
Seminariet leds av Sture Johansson, ansvarig för Affärsområdet Consulting på BiTA, där han delger erfarenheter och arbetssätt i arbetet med att vässa internkommunikationen och vad som egentligen krävs för att lyckas. Med tidigare erfarenheter både som VD och managementkonsult har han under 20 år bland annat hjälpt verksamheter just med dessa utmaningar.


Datum:
 
16 december
Detta event är ett distansevent.
Inbjudan till eventet kommer i ett separat mail senast 24 timmar innan eventet startar.
 
Program:
08:00 Seminarium "Effektiv internkommunikation - i jakten på Operativ Excellens!" 
08:45 Seminariet avslutas
 
Seminariet är kostnadsfritt!
Frågor - ring eller maila till
annica.forsgren@bita.eu
0709-125076