OBS! Eventet har ägt rum.

”Vi är agila, så nu är ITIL ett minne blott”. Hmm, är det verkligen så?

Stockholm, 2020-04-02

”Vi är agila, så nu är ITIL ett minne blott”.  Hmm, är det verkligen så?
 
Glöm inte ITIL i den digitala- och agila transformationsresan!

I den digitala och agila världen prioriteras ofta snabbhet och time-to-market. I samband med detta kan ITIL-processer anses vara rigida och skapa tröghet i leveransen av nya tjänster och funktioner. Det kan i sin tur innebära att agila team undviker att använda ITIL-processer, t.ex. Incident management, IT Change management och Problem management.

Men… kan det vara så att ITIL skapar en stabilitet och effektivitet i leveransen genom att komplettera det agila arbetssättet?

Kan beskrivningar och införande av t.ex. en enhetlig och företagsövergripande incidenthantering, en snabbare och systemintegrerad IT change-hantering, en enkel CMDB-uppdatering, samt en involverad, integrerad och välinformerad Service Desk skapa värde i organisationen? Kan ramverk användas i samverkan för att skapa ännu mer värde och stabilitet i en digital och agil miljö?

Föreläsare 
Kom och lyssna på Leif Carlström som dagligen arbetar med dessa frågeställningar, där han berättar hur man gör för att hitta rätt genom att använda olika ramverk i samverkan för stödja den mest effektiva och värdeskapande leveransen och att samtidigt ha en stabil IT-leverans i vardagen.
 
Välkommen! 

Tid och plats:
 
2 april, Gamla Brogatan 11, Stockholm
 
Program:
07:30 Frukost
08:00 Seminarium "”Vi är agila, så nu är ITIL ett minne blott”.  Hmm, är det verkligen så?" 
09:00 Kunskapsfrukosten avslutas
 
Seminariet är kostnadsfritt!
Frågor - ring eller maila till
annica.forsgren@bita.eu
 

0709-125076
 
Välkomna!