OBS! Eventet har ägt rum.

After Lunch - Världen snurrar allt fortare runt teknik och ekonomi – men vart är vi väg?

Göteborg, 2019-10-17


Trendkänsliga chefer och medarbetare är ofta snabba att hänga på den senaste tekniken, verktyget eller ledningsfilosofin. Intentionerna är ofta de bästa, men ändå misslyckas över hälften av alla satsningar i bemärkelsen att uppsatta mål inte nås. Orsakerna är många, men den vanligaste är att vi tenderar att glömma bort var vi kommer ifrån och vart vi är på väg.
 
Kunskap, Innovation och utveckling är kanske inte alltid ett lyckopiller, men onekligen ökar det dina chanser att hänga med en omvärld som emellanåt går i spinn. Automatiseringen med hjälp av artificiell intelligens kommer att radera ut många etablerade yrken, samtidigt som nya skapas. Inom industrin pågår en revolution då kunder kräver allt mer i form av kundanpassning av produkter och tjänster.
 
För att klara av alla utmaningar jagar verksamheter ”de vassaste knivarna i lådan” med påföljden att det blir lika svårt att vinna en ny kund som rätt talang. Nätverksekonomin växer såväl som komplexiteten i samhället. Förändringstakten i samhället är omtumlande där globala företag som tidigare toppade Fortunes lista idag fallit i glömska.
 
Det kanske inte är så märkligt att många funderar över meningen med allt och börjar må psykiskt och fysiskt dåligt. För vart är vi på väg?

Välkommen! 
Kom och lyssna på Sture Johansson, ansvarig för Strategy & Governance på BiTA, hur man som organisation hittar rätt framgångsformel i komplexa situationer. Med tidigare erfarenheter både som VD och managementkonsult har han under 15 år hjälpt verksamheter just med denna frågeställning.


På fotot: Sture Johansson
Sture på Linkedin.

Tid och plats:
 
17 oktober, United Spaces, Östra Hamngatan 16, Göteborg
 
Program:
13:15 After lunch med eftermiddagsfika
13:30 Seminarium "Världen snurrar allt fortare runt teknik och ekonomi – men vart är vi väg?" 
14:30 After lunch avslutas
 
Seminariet är kostnadsfritt!
Frågor - ring eller maila till
annica.forsgren@bita.eu

0709-125076
 
Välkomna!