OBS! Eventet har ägt rum.

ITIL® 4 för Servicedesk

Stockholm, 2019-09-27

 
I nya versionen av ITIL som kom ut tidigare i år så har man lagt stort fokus på att snabbt kunna skapa maximalt värde för kunden och man beskriver även hur själva ”värdekedjan” ser ut inom organisationen. I den värdekedjan är Servicedeskens roll mycket viktig och något som man snabbt bör sätta sig in i, särskilt om man redan använder sig av ITIL på ett eller annat sätt.
Peter Hero från ”Support Services Institute” som har varit med och bidragit till nya boken” ITIL 4 Foundation”, berättar på denna kunskapsfrukost om vad han anser att alla företag och organisationer som arbetet med att tillhandahålla och supportera tjänster nu behöver tänka på.
 
Peter menar att precis som tidigare så tar utvecklingen fart kring ITIL med start i Servicedesken, sedan brukar övriga enheter inse att de också behöver ta del av ITIL och de nya praxis och råd som finns att hämta för att lyckas prestera bra och värdefull tjänster inom sin organisation.
 
Välkommen att delta på denna kunskapsfrukost där du kan vara med och lyssna och ställa frågor kring ITIL 4 samt hur Servicedesken påverkas. 


På fotot: Peter Hero
Peter på Linkedin.

Tid och plats:
 
27 september, Gamla Brogatan 11, Stockholm
 
Program:
07:30 Frukost
08:00 Seminarium "ITIL® 4 för Servicedesk" 
09:00 Kunskapsfrukosten avslutas
 
Seminariet är kostnadsfritt!
Frågor - ring eller maila till
annica.forsgren@bita.eu

0709-125076
 
Välkomna!