Service Management (ITSM)

IT ses idag som en kritisk resurs för allt fler affärsverksamheter, och kraven som ställs på IT organisationerna blir högre och högre, och med ständigt ökande komplexiteten i våra IT-miljöer blir det svårare för både IT-ansvariga och användarna av systemen att förstå relationen mellan kostnader och servicenivåer, och att en kompromiss mellan de två kan vara nödvändig.
 
Att få fram den totala kostnaden för en tjänst kan vara svårt, likaså att få fram rapporter som talar om svarstider eller tillgängligheter i termer av affärskritiska tjänster.
 
BiTA:s ITSM utbildningar hjälper företag som vill komplettera sina processer, roller och funktioner med Service Management för att förbättrar relationen mellan IT och dess kunder, och därigenom förstärka ITs förmåga att möta affärsverksamhetens behov.
 
I menyn till vänster väljer du en av ITSM utbildningarna.

Kursschema

Acknowledgements
ITIL®/PRINCE2®/M_o_R® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
OM BiTA

Vi är kunskapsföretaget BiTA. Som kunskapsföretag stödjer vi och tar ansvar för att våra kunder lyckas åstadkomma bestående förändringar. Vi tar oss an våra kunders utmaningar genom att arbeta strukturerat och ändamålsenligt med kompetensutveckling och förändringledning. Vi standardiserar, målgruppsanpassar och utvecklar lösningar som omfattar schemalagda utbildningar, gig, kompetensutvecklingsprogram, interna utbildningar eller det som bäst adresserar kundens behov och situation.

Delivering Change är vårt varumärkeslöfte och vår vision är att förenkla förändring.
NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP