Våra kurser

Det finns tre skäl att gå en kurs hos BiTA - Lärarna, lärarna och åter lärarna.
 
Våra egna erfarna konsulter är de som bäst behärskar teorin och kan krydda teorierna med praktiska exempel från verkligheten. De har nära verklighetsanknytning i form av bl.a. konsultuppdrag och erbjuder dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad pedagogik på våra utbildningar.
 
När de använder BiTA’s utbildningsmaterial och följer vår inarbetade pedagogik, då är de oslagbara. Det är inte vi som säger detta, det är våra kursdeltagare!
 
BiTA har varit med och drivit utbildningsutvecklingen i Sverige i mer än 10 år inom IT Service Managementområdet, så vi vill dela med oss av vår samlade kompetens till dig.
 
Vi erbjuder ett stort antal kurser inom olika områden. I menyn till vänster finner du BiTA’s erbjudande och genom att klicka dig vidare inom det som intresserar dig får du mer detaljer kring specifika kurser.
 
 
*Gäller ej beställningar via avrop från Kammarkollegiets ramavtal IT-utbildning 2015, om inte annat överenskommits.
**Kan du inte ta emot en iPad, får du låna en under kursen. Ange att du önskar en låne-iPad när du bokar.

Kursschema

Acknowledgements
ITIL®/PRINCE2®/M_o_R® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP