Senior Managementkonsult med passion för förändringsledning och implementering

Vill du vara en drivande kraft i arbetet med att hjälpa våra kunder att både bli effektivare och bättre på att skapa kundnytta? Vi kallar det för att leverera Operativ Excellens. Vi behöver nu stärka vårt lag med en driven konsult som kan bidra till våra kunders framgång med verksamhetsutveckling, förändringsledning och implementering.  

Vår ambition är att alltid erbjuda professionella konsulter med erfarenhet och gedigen kompetens. Vi vill fortsätta att ha en mix av människor utifrån tankesätt, värderingar och bakgrund för att skapa en dynamisk arbetsplats med mångfald som tillför nya perspektiv och idéer. Vi vill att du som konsult ska tycka att det är kul att gå till jobbet och bygga vårt bolag tillsammans. BiTA är ett bolag med mycket hjärta, mod och affärsmässighet. Vi arbetar aktivt för en inkluderande arbetskultur där alla bedöms utifrån kompetens, allas erfarenheter tillvaratas och alla har lika möjligheter och rättigheter.

Lite om uppdragen
Våra uppdrag handlar ofta om att utveckla och implementera en vinnande strategi, tjänst, organisation eller kulturen i en verksamhet. Ytterst handlar det om verksamhetsutveckling och förändringsledning åt medelstora företag, kommuner och myndigheter. Så är Du duktigt på att hjälpa kunden att göra "Walk the Talk" kan vi lova en utvecklande och rolig resa för dig tillsammans med oss på BiTA. 

Vem är du?
Du är van att bli ställd inför nya krav och förväntningar, är snabbtänkt och lyhörd för kunders behov. Du har en konceptuell förmåga att förstå och lösa ett problem och har en god förståelse för konsultbranschen.
Du har förmågan att färdigställa och komma i mål och har ett intresse av att utveckla inte bara dig själv, utan också företaget du arbetar för. Du är självklart bekväm i en säljande roll och har lätt för att övertyga. Vi tror också att du har erfarenhet av en chefsroll och har några års erfarenhet av att jobba som managementkonsult. Vidare ser vi gärna att du är kunnig inom agila metoder, processutveckling och workshopledning. Men framförallt behöver du ha kunskap och förståelse för hur man utvecklar och gör verksamheter effektivare. 

Vilka är BiTA?
Vi erbjuder IT-driven verksamhetsutveckling till offentliga och privata verksamheter som vill göra skillnad och samtidigt förbättra sin förmåga att skapa intern effektivitet och leverera kundnytta - vi kallar det för Operativ Excellens. BiTA är kunskapsföretaget som kompetensutvecklar sina kunder i sin förändringsresa. Vi är unika på att förena utbildning med rådgivning i förändringsarbetet. Vi driver förändring ”The BiTA Way”.

Att jobba på BiTA är roligt, utvecklande och utmanande. Vi befinner oss på en härlig resa. Vi har en kund- och innovationsdriven strategi för att uppnå tillväxt - en tillväxt i sund takt. Det är svårt, spännande, utmanande, kul och inspirerande, minst sagt. En utmaning är förstås att hitta rätt kollegor som delar vår vision: att förenkla förändring. På BiTA hittar du individer med ett stort hjärta, ett skarpt intellekt och passion för att förenkla våra kunders förändringar. Vi är fantastiskt duktiga på att förstå, förklara och stötta i digitaliseringen. Men, du behöver även vara uthållig, inte ge upp i första taget och se det långsiktiga målet vi har; nämligen att bygga framtidens kunskapsföretag. Vi vill ha nya kollegor som delar vår vision och bygger den tillsammans med oss. Är det du?

Krav
Lämplig högskole-/universitetsutbildning.
Arbetat i rollen som konsult med förändringsledning och verksamhetsutveckling som huvudområde. 

Meriterande
Erfarenhet som utbildare
Vana av konsultförsäljning
God kännedom om IT Service Management

Ansökningstid
Urval sker löpande så vänta inte med att höra av dig. 

Du söker tjänsten genom att maila CV och en beskrivning om varför du är den som vi söker till petra.karlsson@bita.eu, alternativt använder LinkedIn. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningstyp
Heltid