Managmentkonsult inom ITSM

Vill du vara med att strukturera, effektivisera och bygga genomförandeförmåga med hjälp av ITSM? Genom att använda oss av ramverk såsom ITIL, PM3, devops m.fl. så hjälper vi våra kunder att bli bättre – vi kallar detta Operativ Excellens. Vi behöver nu stärka vårt lag med en konsult som kan bidra till våra kunders framgång med utveckling och rådgivning inom ITSM-området.

 
Vår ambition är att alltid erbjuda professionella konsulter med erfarenhet och gedigen kompetens. Vi vill fortsätta att ha en mix av människor utifrån tankesätt, värderingar och bakgrund för att skapa en dynamisk arbetsplats med mångfald som tillför nya perspektiv och idéer. Vi vill att du som konsult ska tycka att det är kul att gå till jobbet och bygga vårt bolag tillsammans. BiTA är ett bolag med mycket hjärta, mod och affärsmässighet. Vi arbetar aktivt för en inkluderande arbetskultur där alla bedöms utifrån kompetens, allas erfarenheter tillvaratas och alla har lika möjligheter och rättigheter.

Lite om uppdragen
Effektiv IT är grunden för att skapa nöjda slutkunder och stötta verksamheter. Att baserat på Best Practice analysera våra kunders behov, prioritera aktiviteter och utvecklingsområden och sedan hjälpa dem skapa bestående förändring är vårt uppdrag.
Du är konsulten som vill arbeta med utveckling av IT-organisationer, på riktigt, direkt i kundens egen verksamhet. Alltifrån IT-support, drift och produktion till förvaltning och nyttorealisering. 
Vi arbetar som utredare, projektledare, förändringsledare, faciliatorer, processutvecklare och nyttorealiserare med hjälp av handfast handledning och stöttning till coacher vad gäller ledarskap, kommunikation och kulturutveckling.
BiTA kombinerar utbildning med konsultation, vilket också ger möjligheter för dig att utvecklas som utbildare inom olika ramverk såsom ITIL, agilitet, processer och mycket annat.

Vem är du?
Du är konsulten som vill arbeta med att utveckla och effektivisera organisationers stödfunktioner, där vi oftast börjar på IT.
Du skall kunna driva ett förändringsarbete både utifrån ett mer kulturellt förändringsperspektiv, men också kunna ITIL och andra lämpliga ramverk för att bygga strukturer och processer som är funktionella, enkla och rätt för just den här kunden.
Vi tror kanske att du tidigare har arbetat som IT-chef eller motsvarande. Som erfaren konsult med stort intresse för att etablera effektiv verksamhetsanpassad IT, i allt från att bygga strukturer och processer till att arbeta med ledarskap, kulturutveckling och kommunikation passar du också alldeles utmärkt.


 

Vilka är BiTA?
Vi erbjuder IT-driven verksamhetsutveckling till offentliga och privata verksamheter som vill göra skillnad och samtidigt förbättra sin förmåga att skapa intern effektivitet och leverera kundnytta - vi kallar det för Operativ Excellens. BiTA är kunskapsföretaget som kompetensutvecklar sina kunder i sin förändringsresa. Vi är unika på att förena utbildning med rådgivning i förändringsarbetet. Vi driver förändring ”The BiTA Way”.

Att jobba på BiTA är roligt, utvecklande och utmanande. Vi befinner oss på en härlig resa. Vi har en kund- och innovationsdriven strategi för att uppnå tillväxt - en tillväxt i sund takt. Det är svårt, spännande, utmanande, kul och inspirerande, minst sagt. En utmaning är förstås att hitta rätt kollegor som delar vår vision: att förenkla förändring. På BiTA hittar du individer med ett stort hjärta, ett skarpt intellekt och passion för att förenkla våra kunders förändringar. Vi är fantastiskt duktiga på att förstå, förklara och stötta i digitaliseringen. Men, du behöver även vara uthållig, inte ge upp i första taget och se det långsiktiga målet vi har; nämligen att bygga framtidens kunskapsföretag. Vi vill ha nya kollegor som delar vår vision och bygger den tillsammans med oss. Är det du?

Krav
Lämplig högskole-/universitetsutbildning.
Arbetat i rollen som konsult med ITSM som huvudområde, gärna med meriter från något av följande områden management-/verksamhetskonsult, IT-managementkonsult, eller projekt-/förändringsledare.
8 år eller mer arbetslivserfarenhet inom IT, helst som konsult eller projektledare.

Meriterande
Erfarenhet som utbildare.
Försäljningserfarenhet är också meriterande.

Ansökningstid
Urval sker löpande så vänta inte med att höra av dig. 

Du söker tjänsten genom att maila CV och en beskrivning om varför du är den som vi söker till petra.karlsson@bita.eu, alternativt använder LinkedIn. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningstyp
Heltid