Jobba på BiTA besök vår karriärsida  

Vi tror att organisationer kan påverka och styra framtiden genom de val de gör. BiTAs konsulter stöttar sina kunder att göra rätt val i en alltmer digital värld. Vi har stor drivkraft att förändra tillsammans med våra kunder och vill göra dem till förebilder. 

Som konsult på BiTA vill vi att du ska tycka att det är kul att gå till jobbet och uppleva att det finns utrymme att påverka och förbättra – vi jobbar för detta hela tiden.  BiTA är ett bolag med mycket hjärta och affärsmässighet. Vi letar ständigt efter konsulter med rätt inställning och vilja att utveckla BiTA och våra kunder tillsammans med oss. Är du dessutom nyfiken på att arbeta som utbildare och konsult i ett managementkonsultbolag så kan du ha hittat rätt.

Fler och fler kunder vill ta del av vår kunskap och vi rekryterar löpande konsulter som vill arbeta i team hos oss i våra kunduppdrag och också utveckla BiTA och våra nätverk.

Om du är nyfiken och vill veta mera är du också välkommen att maila ditt CV, eller kontakta ulf.myrberg@bita.eu.
 
 

Intresserad av att bli associerad konsult till BiTA?

Vill du bli en av våra associerade konsulter? Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan och skicka in till BiTA. Vi kontaktar dig inom kort!


Intresserad av att arbeta på BiTA?

Använd nedanstående formulär för att ge oss din kontaktinformation, ansökningsbrev, CV osv, så kontaktar vi dig!