Är du kollegan vi söker?

Vi är två managementkonsulter som arbetar på BiTA Service Management och söker nya kollegor.

 

Jag heter Sara Ragnvaldsson, är 26 år och utbildad högskoleingenjör. Jag är inne på mitt andra år som managementkonsult på BiTA och jag nyper mig fortfarande i armen titt som tätt eftersom jag trivs så otroligt bra – må låta klyschigt. Idag arbetar jag framförallt med LIS – Ledningssystem för informationssäkerhet och utvärderar huruvida organisationer bör gå ut i molnet eller ej. De stora fördelarna med att arbeta som konsult är alla möten med olika människor och variationen i det dagliga arbetet. Jag utvecklas och lär mig nya saker varje dag. Om du tycker att det verkar spännande att bli konsult på BiTA tycker jag att du ska söka dig till oss. Vi är ett litet bolag med en fantastisk gemenskap, underbara kollegor och en positiv laganda där vi sätter vi:et före jag:et. Ser du charmen i att arbeta i ett mindre företag precis som jag och vill vara med på resan och utvecklas samt växa tillsammans med BiTA tycker jag att du ska kontakta oss omgående – vi ser fram emot att träffa dig!
 

 

Jag heter Erik Dahl, är äldre men tyvärr inte visare än Sara. Jag kom till BiTA 2016 ochväldigt snabbt kom jag ut i ett spännande uppdrag som projektledare. Jag arbetar tillsammans med ett revisionsbolag och har bland annat byggt upp ett Business Intelligenceverktyg som skall stödja säljare och marknadsavdelningen i deras arbete. Just nu har jag ett stort fokus på EU:s nya dataskyddsförordning – GDPR där många organisationer har mycket arbete framför sig för att uppfylla kraven. Vid sidan av det är jag med och driver BiTA:s rekryteringsarbete och vill självklart ha dig som kollega! Jag tror på mångfald i samhället och på arbetsplatsen, och där är vi på BiTA verkligen duktiga. Oavsett vilken bakgrund du har så är det dina förmågor och din potential som står i fokus. Det har gjort att vi byggt ett väldigt starkt team som jobbar tillsammans mot samma mål. Ta gärna kontakt med mig, Sara eller någon annan på BiTA om du vill veta mer om företaget eller presentera dig för oss.
 

BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategi till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder men det kan även finnas förändringar som inte innefattar IT i någon bemärkelse. Våra verksamheter blir i regel mer och mer digitaliserade och det blir mindre viktigt att skilja på verksamhetsutveckling med eller utan IT. Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.
 

Kriterier

Vi ser gärna att du uppfyller följande kriterier:

  •          2-5 års arbetserfarenhet
  •          Du skall ha arbetat som projektledare eller managementkonsult
  •          Du ska ha relevant universitetsutbildning såsom civilingenjör/högskoleingenjör, ekonom med inriktning mot management/IT management, systemvetare.

Det är meriterande om du har arbetat inom något av följande områden:

  •           Tjänsteutveckling (IT management och IT service management)
  •           Leverantörsstyrning (IT Governance)
  •           Informationssäkerhet
  •           Förvaltningsetablering
  •           Processutveckling och processoptimering
 

Kontakt

Tycker du att vi låter som trevliga kollegor och att BiTA verkar vara en fantastisk arbetsplats? Skicka ett mail till någon av oss och bifoga CV samt skriv några motiverande rader om varför just du bör bli vår nya kollega.
 

Erik Dahl – Managementkonsult                                        erik.dahl@bita.eu

Sara Ragnvaldsson – Managementkonsult                         sara.ragnvaldsson@bita.eu

Sista ansökningsdag 7 augusti. Återkoppling kommer ges när ansökningstiden gått ut. De kandidater som upplevs intressanta kommer få möjlighet att göra rekryteringstester.

OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP