Våra kurser

 
BiTAinsight – vårt koncept för att kompetensutveckling ska bidra till positiv förändring och snabb nytta. För dig som väljer att kompetensutveckla dig hos BiTA, vill vi att upplevelsen att lära ska förknippas med enkelhet och bekvämlighet och att du ska kunna följa din utveckling över tid på din resa att ta dig an nya förmågor och kunskaper.
 
Vi erbjuder ett stort antal kurser inom olika områden. I menyn till vänster hittar du BiTA:s erbjudande och genom att klicka dig vidare inom det som intresserar dig får du mer detaljer kring specifika kurser.

Som deltagare på en av våra schemalagda utbildningar får du tillgång till din egen utbildningsportal där du enkelt har en samlad bild av din kompetensutveckling, kontinuerligt kan få tips på hur du utvecklar ditt lärande och blir vägledd i din fortsatta utveckling. Bland annat får du: 
  • ditt kursmaterial i elektroniskt format
  • möjlighet att ladda ner ditt kursmaterial i god tid innan kursstart
  • kostnadsfri omcertifiering som en kvalitetsgaranti
  • tillgång till alla BiTA:s microutbildningar, poddar, white papers och bloggar
Läs mer om BiTAinsight.
 
Du vet väl att alla våra utbildningar kan genomföras som företagsinterna utbildningar, och att vi även anpassar och utvecklar utbildningar att passa din organisations särskilda behov. Läs mer om våra olika utbildningsformer.
 
Varför BiTA
BiTA har drivit kompetensutvecklingen inom IT-området i Sverige i drygt 15 år, så vill vi dela med oss av vår samlade kompetens till dig. Med kursledare som har en nära anknytning till verkligen och från många år i konsultuppdrag, kan vi erbjuda dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad egenutvecklad och mycket uppskattad pedagogik på våra utbildningar.

Oavsett hur mycket erfarenhet du besitter blir den mindre värdefull om du inte har förmåga att vidareförmedla den med hjälp av en fungerande metodik som är beprövat effektiv och rolig att arbeta med.

När våra kursledare använder vårt presentationsmaterial och följer vår inarbetade pedagogik, är de oslagbara. Det är inte vi som säger detta, det är våra kursdeltagare!
 
Här är några exempel:
”Läraren var den bästa jag har haft inom ITSM. Att lyckas visa så många slides som det är i en ITIL-kurs och ändå inte få det till slentrian är en bedrift!”
”Läraren var mycket duktig och lyckades fånga vår uppmärksamhet ALLA 3 dagarna”
”Allt var bra, läraren var suverän och kursen har överträffat mina förväntningar”
 
Ackrediteringar och samarbeten
BiTA är sedan 2004 en ackrediterad utbildningsorganisation för ITIL-utbildningar och certifieringar. Det innebär att vår utbildningsadministration, våra kursledare och vårt kursmaterial uppfyller de högt ställda krav som ställs på oss av AXELOS Limited (det övergripande ackrediteringsorganet för ITIL-utbildningar). BiTA är ackrediterat hos examineringsinstitutet PeopleCert.

 BiTA är också en ackrediterad utbildningsorganisation för utbildning och certifiering inom COBIT (via Quint och APMG), samt för Certified Specialist Incident Management, Certified Specialist Change Management and Certified Specialist Problem Management (via Dataföreningen Kompetens).

Kursschema

Acknowledgements
ITIL®/PRINCE2®/M_o_R® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
OM BiTA

Vi är kunskapsföretaget BiTA. Som kunskapsföretag stödjer vi och tar ansvar för att våra kunder lyckas åstadkomma bestående förändringar. Vi tar oss an våra kunders utmaningar genom att arbeta strukturerat och ändamålsenligt med kompetensutveckling och förändringledning. Vi standardiserar, målgruppsanpassar och utvecklar lösningar som omfattar schemalagda utbildningar, gig, kompetensutvecklingsprogram, interna utbildningar eller det som bäst adresserar kundens behov och situation.

Delivering Change är vårt varumärkeslöfte och vår vision är att förenkla förändring.
NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP