Nyhetsarkiv


BiTA lanserar utbildning inom DevOps

2017-12-13
DevOps är ett område som blir alltmer aktuellt hos våra kunder. Nu lanserar vi en kurs inom området med start 12 mars!
Läs mer

Nu kommer till slut en ny ITIL!

2017-11-08
AXELOS tillkännagav på den årliga itSMF-konferensen i USA, itSMF USA Fusion 2017, den planerade uppdateringen av ITIL®.

AXELOS har meddelat sina planer på att uppdatera världens mest använda ramverk för service management.
Läs mer

Välkommen Linda Nordin – en mångsysslare som både hunnit med en masterexamen inom Business and Management samt drivit en egen webbutik

2017-10-19
Tisdagen den 10 oktober välkomnade vi Linda till BiTA. Linda kommer senast från studentlivet och är numer en masterekonom inom företagande och ledning. Parallellt med studierna drev hon en egen verksamhet inom modebranschen. Företaget sålde damkläder både via en webbutik och med hjälp av samarbetspartners. Vår nya kollega har därmed en bred kunskap inom e-handel och detaljhandeln som genomgår en enorm förändring kopplat till digitaliseringen.
Läs mer

BiTA satsar på Devops!

2017-10-13
BiTA kommer att framöver initiera en satsning på Devops.

Vi ser ett stort behov av att arbeta med samverkansfrågor inom ramen för IT rent generellt, tex mellan verksamhet och IT, men inte minst mellan utveckling och produktion.

Det finns ett stort intresse bland våra kunder att arbeta med Devops och kultur och samverkansfrågor kopplat till utveckling och produktion.

BiTA kommer att under hösten och våren ta fram ett antal Workshopar, en utbildning och kompetensutveckling/leveranser runt området.
Läs mer

Välkommen Felix Kungberg – en spontan och sportintresserad projektledare som digitaliserar processer

2017-08-25
I onsdags den 23 augusti välkomnade vi vår nya kollega Felix Kungberg till oss på BiTA. Felix har arbetat som Business Analyst i Sydney den senaste tiden och vi är glada att han valt oss för sin fortsatta karriär i Sverige.
Läs mer

Välkommen Josefine Thunell – en driven kvalitetsutvecklare med stor vilja att utveckla och utvecklas

2017-08-23
I måndags den 21 augusti, välkomnade vi ytterligare en härlig kollega till vår BiTA-familj. Josefine Thunell kommer närmast från universitetet där hon har studerat Ledarskap – Kvalitet - Förbättring. Hon har en teknologie kandidatexamen med industriell teknik som huvudområde.
Läs mer

Kunskapsfrukosten om omvärldsarbete - går nu att se i sin helhet

2017-02-17
Sedan knappa året lägger vi ut våra kunskapsfrukostar på vår alldeles egna Youtube-kanal. Syftet är att sprida kunskapen och att de som inte har möjlighet att vara på plats kan se hela seminariet i efterhand. Nu ligger torsdagens kunskapsfrukost ute. Ämnet är "Omvärldsarbete – konkret bevakning och analys".
Läs mer

Kunskapsfrukosten om kunskap & lärande - går nu att se i sin helhet

2017-01-20
Sedan knappa året lägger vi ut våra kunskapsfrukostar på vår alldeles egna Youtube-kanal. Syftet är att sprida kunskapen och att de som inte har möjlighet att vara på plats kan se hela seminariet i efterhand. Nu ligger förra torsdagens kunskapsfrukost ute. Ämnet är "Större kunskapsbehov men mindre tid för att lära - vilka nya former för lärande måste skapas?".
Läs mer

En intervju med BiTA

2017-01-20
BiTAs Barbara Carreno & Ulf Myrberg diskuterar framtidens kompetensutveckling i en intervju genomförd av Digitaliseringen.se.
Läs mer