Nyhetsarkiv


Välkommen Oskar Jansson - en affärsmässig och driven entreprenör!

2016-10-11
Förra veckan välkomnade vi en ny stjärna till BiTA-teamet! Oskar Jansson kommer från KG Spennare där han arbetat som affärsområdeschef. Oskar startade tillsammans med en vän bolaget ChairIt som förvärvades av KG Spennare.
Läs mer

Ny kurs: Tjänstehantering i praktiken för IT!

2016-09-28
Många verksamheter väljer idag att köpa tjänster från flertalet leverantörer för att uppnå en så komplett IT-leverans som möjligt. Detta har gjort att leveranserna har blivit mer sammansatta och komplexa eftersom fler parter behöver interagera och samarbeta med varandra.

Läs mer

Frukostmötet om Förändringsledning på vår Youtubekanal

2016-09-23
Sedan i mars månad (2016) lägger vi upp våra frukostmöten på vår alldeles egna Youtube-kanal. Så även denna gång! I går fick vi ta del av frukostseminariet "Förändringsledning - en överlevnadsfråga för organisationen"
Läs mer

Välkommen Karin Hillbom – en nyfiken och målmedveten projektledare!

2016-09-01
I måndags, den 29 augusti, välkomnade vi vår nya kollega, Karin Hillbom, till BiTA-familjen. Karin har tidigare arbetat på Tieto i roller som projektledare och förvaltningsansvarig.
Läs mer

Välkommen Ingemar Tunstig – tidigare underkonsult blir del av BiTA-familjen!

2016-08-26
I måndags, den 22 augusti, välkomnade vi vår nygamla konsultkollega Ingemar Tunstig till oss på BiTA. Ingemar har drivit eget konsultföretag och arbetat som underkonsult till BiTA så gott som hela 2000-talet.
Läs mer

Nytt statligt ramavtal till BiTA!

2016-08-24
Vi fortsätter att skaffa sig möjligheter att stödja offentlig sektor med vår kompetens och erfarenheter! Denna gång inom managementtjänster.
Läs mer

BiTA fortsatt leverantör på utbildning till offentlig sektor!

2016-05-12
Kammarkollegiet genomförde under våren 2015 en ramavtalsupphandling inom IT-utbildning. BiTA fanns med som formell underleverantör hos inte mindre än tre av de leverantörer som fick avtal. Upphandlingen överklagades dock till både Förvaltningsrätten, Kammarrätten och Högsta Förvaltningsrätten.

Nu har den dock beslutat att inte pröva ärendet och avtalet gäller från och med 12 maj.
Läs mer

Välkommen Erik Dahl - driven konsult med kundrelation och kundgränssnitt i fokus!

2016-04-13
I måndags, den 11 april välkomnade vi vår nya konsultkollega Erik Dahl till vårt team. Erik kommer närmast från Tieto där han arbetat som affärsansvarig inom området hälsa och sjukvård.
Läs mer

BiTA på itSMF Expo'16 mellan den 6 och 7 april

2016-04-06
Mellan den 6 och 7 april kan du komma och säga hej till oss i vårt monter på itSMF Expo'16.
Läs mer

Välkommen Anna Essehag - managementkonsult med passion för kvalitet och verksamhetsutveckling!

2015-12-17
Den 14 december välkomnade vi Anna Essehag som managementkonsult till oss på BiTA. Rekryteringen av Anna stärker BiTAs kompetens inom kvalitets- och hållbarhetsområdet. Hållbarhet och digitalisering går hand i hand och är ett strategiskt fokusområde för BiTA. Anna är en uppskattad konsult med fina referenser som kommer kunna driva och utveckla dessa frågor vidare hos oss.
Läs mer

Ny kurs: Certifierad Förvaltare IT/Verksamhet!

2015-12-17
Utbildningen Certifierad Förvaltare IT/Verksamhet är en utbildning för dig som har en förvaltarroll i en förvaltnings-, system- eller objektstyrd verksamhet. Det kan vara som ägare, ansvarig eller förvaltare i verksamheten eller på IT-tekniksidan. Utbildningen utvecklar ditt förvaltarskap genom att ge kunskaper och konkreta verktyg inom de viktigaste områdena och kompetenserna för din roll.

Vi har bokat våra mest erfarna konsulter att vara lärare under kursen, kompletterat dem med inhyrda experter och laddat dem med uppgiften att konkret hjälpa dig i din förvaltarroll och i din viktiga uppgift att få verksamhet och IT arbeta runt gemensamma leveranser. Men lärarna levererar inte enbart kunskaper och insikter på ett professionellt sätt, utan driver också ett förändringsarbete, d.v.s. bjuder in till dialog och diskussion bland deltagarna om innebörden och de praktiska konsekvenserna av att agera i rollen och ämnena som behandlas kopplat till detta

Den här utbildningen är efterfrågad av många och vi stolta över att vi nu kan lansera den! Boka plats redan idag - antalet platser är begränsat!

Läs mer om kursen och våra andra rollbaserade utbildningar under Utbildning!
Läs mer

Välkommen Sara Ragnvaldsson - en junior glädjespruta med vilja att förändra!

2015-12-03
Den 1:a december välkomnade vi Sara till oss på BiTA som konsultkollega. Sara är nyutexaminerad högskoleingenjör och blir vår yngsta kollega på kontoret.
Läs mer