Nyhetsarkiv


Välkommen Felix Kungberg – en spontan och sportintresserad projektledare som digitaliserar processer

2017-08-25
I onsdags den 23 augusti välkomnade vi vår nya kollega Felix Kungberg till oss på BiTA. Felix har arbetat som Business Analyst i Sydney den senaste tiden och vi är glada att han valt oss för sin fortsatta karriär i Sverige.
Läs mer

Välkommen Josefine Thunell – en driven kvalitetsutvecklare med stor vilja att utveckla och utvecklas

2017-08-23
I måndags den 21 augusti, välkomnade vi ytterligare en härlig kollega till vår BiTA-familj. Josefine Thunell kommer närmast från universitetet där hon har studerat Ledarskap – Kvalitet - Förbättring. Hon har en teknologie kandidatexamen med industriell teknik som huvudområde.
Läs mer

Kunskapsfrukosten om omvärldsarbete - går nu att se i sin helhet

2017-02-17
Sedan knappa året lägger vi ut våra kunskapsfrukostar på vår alldeles egna Youtube-kanal. Syftet är att sprida kunskapen och att de som inte har möjlighet att vara på plats kan se hela seminariet i efterhand. Nu ligger torsdagens kunskapsfrukost ute. Ämnet är "Omvärldsarbete – konkret bevakning och analys".
Läs mer

Kunskapsfrukosten om kunskap & lärande - går nu att se i sin helhet

2017-01-20
Sedan knappa året lägger vi ut våra kunskapsfrukostar på vår alldeles egna Youtube-kanal. Syftet är att sprida kunskapen och att de som inte har möjlighet att vara på plats kan se hela seminariet i efterhand. Nu ligger förra torsdagens kunskapsfrukost ute. Ämnet är "Större kunskapsbehov men mindre tid för att lära - vilka nya former för lärande måste skapas?".
Läs mer

En intervju med BiTA

2017-01-20
BiTAs Barbara Carreno & Ulf Myrberg diskuterar framtidens kompetensutveckling i en intervju genomförd av Digitaliseringen.se.
Läs mer

Välkommen Kristo Vusir – erfaren och driven konsult med en gedigen bakgrund inom IT

2017-01-10
Igår, måndag 9 januari, välkomnade vi en ny härlig kollega till BiTA-familjen! Kristo Vusir kommer närmast från Sogeti i Norrköping och har kommit i kontakt med BiTA ett flertal gånger under sin karriär.
Läs mer

Välkommen Oskar Jansson - en affärsmässig och driven entreprenör!

2016-10-11
Förra veckan välkomnade vi en ny stjärna till BiTA-teamet! Oskar Jansson kommer från KG Spennare där han arbetat som affärsområdeschef. Oskar startade tillsammans med en vän bolaget ChairIt som förvärvades av KG Spennare.
Läs mer

Ny kurs: Tjänstehantering i praktiken för IT!

2016-09-28
Många verksamheter väljer idag att köpa tjänster från flertalet leverantörer för att uppnå en så komplett IT-leverans som möjligt. Detta har gjort att leveranserna har blivit mer sammansatta och komplexa eftersom fler parter behöver interagera och samarbeta med varandra.

Läs mer

Frukostmötet om Förändringsledning på vår Youtubekanal

2016-09-23
Sedan i mars månad (2016) lägger vi upp våra frukostmöten på vår alldeles egna Youtube-kanal. Så även denna gång! I går fick vi ta del av frukostseminariet "Förändringsledning - en överlevnadsfråga för organisationen"
Läs mer