ITIL®

ITIL® är en sammanställning av erfarenheter om leverans av IT-tjänster. Materialet består av samlade erfarenheter från företag över hela världen under flera år, och har till syfte att stötta  i arbetet med att uppnå kvalitet, effektivitet och styrning.
 
På BiTA erbjuder vi alla de ITIL® -kurser som är finns att tillgå, från Foundation till Intermediate på marknaden.
 
Foundationkurserna erbjuder vi dig som som är ansvariga för IT-leveranser samt övriga som söker kunskap om Service Management.
 
Om du redan har klarat av grundkursen, är våra fortsättningskurser, s.k. ITIL Intermediate-kurser, högintressanta. Fortsättningskurserna är uppdelade i två olika inriktningar, ITIL Lifecycle och ITIL Capability. Mer detaljer om respektive inriktning får du genom att välja inriktningen i menyn till vänster. 
 
Välj kurs eller inriktning i menyn till vänster.

Kursschema

Acknowledgements
ITIL®/PRINCE2®/M_o_R® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
OM BiTA

Vi är kunskapsföretaget BiTA. Som kunskapsföretag stödjer vi och tar ansvar för att våra kunder lyckas åstadkomma bestående förändringar. Vi tar oss an våra kunders utmaningar genom att arbeta strukturerat och ändamålsenligt med kompetensutveckling och förändringledning. Vi standardiserar, målgruppsanpassar och utvecklar lösningar som omfattar schemalagda utbildningar, gig, kompetensutvecklingsprogram, interna utbildningar eller det som bäst adresserar kundens behov och situation.

Delivering Change är vårt varumärkeslöfte och vår vision är att förenkla förändring.
NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP