ITIL®-utbildningar

ITIL® är en sammanställning av erfarenheter om leverans av IT-tjänster. Materialet består av samlade erfarenheter från företag över hela världen under flera år, och har till syfte att stötta  i arbetet med att uppnå kvalitet, effektivitet och styrning.
 
På BiTA erbjuder vi alla de ITIL® -kurser som är finns att tillgå, från Foundation till Intermediate på marknaden.
 
Foundationkurserna erbjuder vi dig som som är ansvariga för IT-leveranser samt övriga som söker kunskap om Service Management.
 
Om du redan har klarat av grundkursen, är våra fortsättningskurser, s.k. ITIL Intermediate-kurser, högintressanta. Fortsättningskurserna är uppdelade i två olika inriktningar, ITIL Lifecycle och ITIL Capability. Mer detaljer om respektive inriktning får du genom att välja inriktningen i menyn till vänster. 
 
Välj kurs eller inriktning i menyn till vänster.

Kursschema

Acknowledgements
ITIL®/PRINCE2®/M_o_R® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP