BiTAs kunskapsfrukostar

Kunskap är till för att delas!

Besök BiTAs kunskapsfrukostar för att utbyta kunskap, erfarenheter och bli inspirerad att ta dig an utmaningar på ett nytt sätt. Om du inte hinner delta på våra seminarier kan du ta del av dessa i efterhand genom att gå in via länkarna nedan eller genom att söka på BiTA Service Management på Youtube.

Har du tankar, idéer eller önskemål om ämnen som du skulle vilja att vi tog upp? Hör gärna av dig till oss så ser vi vad vi kan åstadkomma. Är du intresserad av att dela med dig av din kunskap och erfarenheter på ett seminarium? Då vill vi också komma i kontakt med dig! Kontakta oss


Förvaltning 3.0

2017-11-23

Våra kollegor, Anita och Ulf Myrberg, lanserar BPMT - BiTAs Principer för Modern Tjänsteförvaltning. Se avsnittet.


GDPR i praktiken

2017-05-18

Vår konsultkollega, Erik Dahl, berättar om den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 28 maj 2018. Se avsnittet.


Maximal motivation, optimal prestation

2017-05-04

Ingemar Tunstig, konsult på BiTA, pratar om motivation och vikten av feedback. På kunskapsfrukosten pratar han om BiTAs metodik för att öka motivation och prestation i organisationen. Se avsnittet.


Service Management och agila arbetssätt

2017-03-23

Våra kollegor Hasse Nilsson och Anita Myrberg pratar om hur man kombinerar Service Management med agila arbetssätt. Se avsnittet.


Omvärldsarbete

2017-02-16

Kristo Vusir och Sara Ragnvaldsson, managementkonsulter på BiTA berättar om omvärldsarbete. De pratar om omvärldsanalyser och vikten av att ha ett strukturerat och systematiskt omvärldsarbete. Se avsnittet.


Kunskap & lärande

2017-01-12

Våra kollegor Barbara Carreno och Ulf Myrberg diskuterar kunskap och lärande. Större kunskapsbehov men mindre tid för att lära - vilka nya former för lärande måste skapas? Deras passion lyser igenom och intressanta diskussioner kring frågeställningen görs. Se avsnittet.


Digital kompetens

2016-11-17

Digital kompetens eller kompetens imorgon? Detta föreläser vår konsultkollega Hasse Nilsson om på den här kunskapsfrukosten. Se avsnittet.


Förändringsledning

2016-09-22

Gunnar Lindebo och Mikael Hansson från vår samarbetspartner Kvadrat pratar om förändringsledning. Se avsnittet.


Informationssäkerhet

2016-05-19

Vår VD Barbara Carreno pratar om Ledningssystem för informationssäkerhet (LIS). Se avsnittet.


Förvaltning

2016-04-08

Vår associerade konsultkollega Mats Göransson pratar om utmaningar för förvaltningsledare. Han pratar även om hur du lyckas med att skapa största möjliga kundvärde. Se avsnittet.