Kunskapsfrukostar

Vi tror att delad kunskap är dubbel kunskap. Syftet med våra kunskapsfrukostar är att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter samt att inspirera dig till att ta dig an utmaningar på ett nytt sätt. Vi ser även dessa seminarium som ett tillfälle att träffas, lära av varandra och utbyta såväl kunskap som erfarenheter.
 
Vi bjuder alltid på frukost och mingel innan start!
 
Har du tankar, idéer eller önskemål på ämnen som du vill att vi tar upp? Kontakta gärna oss så ska vi se vad vi kan åstadkomma. Besitter du kunskap och erfarenheter som du är intresserad av att dela med dig av på en kunskapsfrukost? Då vill vi också komma i kontakt med dig! Kontakta oss »

Här nedan finns aktuell information om våra kommande kunskapsfrukostar. Om du vill se information för våra kunskapsfrukostar i en specifik stad hänvisas du till kolumnen till höger, där du kan välja stad. 
 
Vill du se vilka events vi har arrangerat det senaste året, kan du läsa om dem här »

Juni
2018-06-20
Nyttorealisering med Förvaltning 3.0
(Stockholm)
Läs mer
OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP