Jobba på BiTA

Vi tror att organisationer kan påverka och styra framtiden genom de val de gör. BiTAs konsulter stöttar sina kunder att göra rätt val i en alltmer digital värld. Vi har stor drivkraft att förändra tillsammans med våra kunder och vill göra dem till förebilder. 

Som konsult på BiTA vill vi att du ska tycka att det är kul att gå till jobbet och uppleva att det finns utrymme att påverka och förbättra – vi jobbar för detta hela tiden.  BiTA är ett bolag med mycket hjärta och affärsmässighet. Vi letar ständigt efter konsulter med rätt inställning och vilja att utveckla BiTA och våra kunder tillsammans med oss. Är du dessutom nyfiken på att arbeta som utbildare och konsult i ett managementkonsultbolag så kan du ha hittat rätt.

Fler och fler kunder vill ta del av vår kunskap och vi rekryterar löpande konsulter som vill arbeta i team hos oss i våra kunduppdrag och också utveckla BiTA och våra nätverk.

Om du är nyfiken och vill veta mera är du också välkommen att maila ditt CV, eller kontakta Barbara Carreno.


Intresserad av att arbeta på BiTA?

Använd nedanstående formulär för att ge oss din kontaktinformation, ansökningsbrev, CV osv, så kontaktar vi dig!

BLI ASSOCIERAD KONSULT TILL BITA

Vill du bli en av våra associerade konsulter? Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan och skicka in till BiTA. Vi kontaktar dig inom kort!

OM BiTA

Vi är ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. Vi bidrar till våra kunders kompetensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Digitaliseringen, IT eller tekniken är i regel motorn i de uppdrag vi erhåller hos våra kunder . Delivering Change är vårt varumärkeslöfte. Våra konsulters strävan är att åstadkomma förändring och att få det att ”hända”. Vi jobbar med att stärka våra kunders förmåga och att hantera den digitala kraften som påverkar all verksamhets-, affärs- och samhällsutveckling.

NEDLADDNINGAR
Produktblad Whitepapers
NYHETSBREV
FÖLJ OSS
SITEMAP