Säg hej till några av oss på BiTA!

 

Hej, Petra Flyborg!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Jag har gått in i en för mig ny roll, som Managementkonsult. Här hoppas jag kunna bidra med min erfarenhet kring projekt, kvalitetssäkring och förändringsarbete. För mig är det självklart med utveckling i någon form, stort som smått och jag tror att jag kan ge vidare av den kunskap jag fått från de olika branscherna jag har jobbat i hittills. Jag är generalist och arbetar mer på en övergripande nivå och behöver vi gå in på djupet finns ett gäng oerhört kunniga kollegor att ta hjälp av för att ni ska komma vidare.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Blandningen som vi erbjuder på BiTA med kurs- och konsultverksamhet tycker jag är en positiv grund för att hela tiden utveckla och ge av vår kunskap i olika sammanhang samtidigt som vi utvecklas själva. Alla vet ju att kunskap är färskvara och ställs vi inför frågor hos kund kan vi ta med dom som verkliga exempel i kurserna vi själva leder. Det blir synergier som förankrar vår gemensamma kunskap som jag ser det. Det finns ett Vi på BiTA där vi delar med oss av kunskap till varandra och hjälps åt för att både kunden och vi tillsammans ska komma vidare.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Det finns ju massor med utmaningar, sen är det olika nivåer som behöver utkristalliseras för vilken support som behövs. Processutveckling och förändringsarbete ser jag som väldigt utmanande och intressant att få hjälpa våra kunder att lösa. Coachning är även det ett område som utmanar då det finns olika behov och former i det, där jag hoppas kunna bidra till en förändring i verksamheten.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Du som är nyfiken och har ett driv att lära dig nya saker och en öppenhet att dela med dig av det som just du kan, ta kontakt med någon av oss som arbetar på BiTA så hjälper vi dig vidare!


Hej, Kristo Vusir!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Det fina är att jag får möjlighet att jobba med flera olika saker på BiTA. Jag använder mig av den erfarenhet och kompetens jag skaffat mig under under åren både på uppdrag och från fina kollegor. Främst jobbar jag med styrning och ledning i olika skeden av digitaliseringsprojekt. Dessutom får jag chansen att jobba med omvärldsarbete och berätta hur det ger din organisation nytta och framförhållning.

Varför vill du arbeta på BiTA?

BiTA är en kompetent samling personer som generöst delar med sig av sin kunskap. Med kollegor som är professionella och ödmjuka är det lätt att gilla BiTA. Dessutom har vi en fin bredd på uppdrag och kunder som både ger utmaningar och tillför arbetsglädje.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Jag ser att det finns ett glapp mellan hur organisationer arbetar mot sin målbild och hur de metodiskt och konkret behöver arbeta med omvärldsbevakning och analys för att fokuserat hitta sina framgångsfaktorer. Jag tror också att det är hög tid att titta på hur artificiell intelligens och expertsystem för beslutsstöd kommer påverka de flesta branscher och organisationer.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Med passion för ditt kunskapsområde, generositet och glädje kommer du passa fint hos BiTA!