Säg hej till några av oss på BiTA!

 

Hej, Linda Nordin!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Jag arbetar som managementkonsult och hjälper våra kunder att lyckas med sin digitala transformation. Förändringsledning är något jag brinner för och det är här min främsta kompetens ligger. Jag har bland annat arbetat med Proscis förändringsmodell ADKAR. I grunden är jag masterekonom inom företagande och ledning, men jag har även erfarenheter från affärsutveckling, målstyrning och försäljning - kunskaper som blir till nytta i mitt arbete.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Därför att BiTA verkligen är bolaget med hjärta. Det är ett litet och familjärt bolag där alla uppmanas delta i bolagets utveckling. Kulturen är öppen och man delar mer än gärna med sig av sin kunskap, både till kunder och kollegor. Vidare är det oerhört roligt att jobba som managementkonsult. Jag får ta del av spännande och utmanande projekt som bidrar till en ständig utveckling.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Digitaliseringen och den snabba tekniska utvecklingen ställer nya krav på organisationer – men den skapar även nya möjligheter. För att tillvarata digitaliseringens möjligheter behöver företagen ta ett brett perspektiv – och här tror jag en stor utmaning handlar om den interna förankringen. Digital omställning är inte bara ett IT-problem, utan organisationerna behöver få med sig hela verksamheten för att skapa en varaktig förändring. Därmed blir det viktigt att jobba med frågor som rör just förändringsledning, kompetens och ledarskap. Det är i dessa områden jag vill bidra med min kunskap.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Om du också trivs med att arbeta i en utvecklande miljö tillsammans med ambitiösa och givmilda kollegor tycker jag att du ska kontakta någon av oss och berätta vem du är och vad du vill åstadkomma.


Hej, Christina Jakobsson!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Jag arbetar med försäljning på BiTA. Mitt jobb går ut på att kontakta nya och befintliga kursdeltagare för att boka in schemalagda utbildningsplatser och företagsanpassade utbildningar.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Jag arbetar på BiTA för att jag får möjlighet att utvecklas i min roll som säljare och jag uppskattar att ingen dag är den andra lik. Att jag dessutom får arbeta med otroligt glada, engagerade och kompetenta medarbetare ser jag som ett stort plus.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Jag skulle vilja vara med i resan och bidra till att BiTA blir ännu större och starkare på marknaden.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Vill du vara med och utvecklas i ett bolag med hjärta och skärpa som hänger med i digitaliseringen? Sök dig isåfall till oss!


Vill du läsa mer om oss som arbetar på BiTA kan du göra det här