Säg hej till några av oss på BiTA!

 

Hej, Sara Ragnvaldsson!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Jag är managementkonsult med ingenjörsbakgrund som i nuläget arbetar främst inom mina kompetensområden; informationssäkerhet, ledningssystem och processer. Inom dessa områden har jag framförallt erfarenhet av LIS (ledningssystem för informationssäkerhet), kvalitets- och miljöledningssystem, mognads- samt risk- och sårbarhetsanalyser, processkartläggning, revision etc.

Jag anser att informationshantering i allmänhet och informationssäkerhet i synnerhet är oerhört viktigt, och det blir allt viktigare ju mer vi digitaliserar oss och desto större mängd information vi kontinuerligt hanterar. Jag känner därmed en stor tacksamhet att få arbeta och utveckla min kunskap inom detta område.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Jag vill arbeta och arbetar på BiTA för att det är en helt fantastisk arbetsplats med en underbar kultur och fina människor. Alla som arbetar här är positiva, engagerade, omtänksamma, ödmjuka, otroligt kompetenta, motiverande och väldigt inspirerande lagspelare. Jag vill fortsätta arbeta på BiTA eftersom jag varje dag går till jobbet med ett leende på läpparna och för att jag ständigt utvecklas både som medmänniska och managementkonsult.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

En av de största utmaningarna som jag ser idag rör vår planet; hur vi ska hantera klimatförändringar, bevara våra naturresurser, minska miljöförstörningar och faktiskt se till att våra barn och barnbarn har en jord att leva på överhuvudtaget. Tack vare BiTA och vår syn på hållbarhet och kvalitet tror jag att vi tillsammans med digitaliseringens möjligheter kan besvara dessa frågor och rädda vår planet innan det är försent.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Är du en lagspelare med en positiv inställning, en vilja att påverka och förändra samt en person som ser möjligheter istället för hinder? I så fall tycker jag att du ska höra av dig till oss på BiTA omgående! Vi sätter medarbetaren i fokus och prioriterar frihet under eget ansvar, men vi är också ett företag som växer och utvecklas - det är därför viktigt att du vill kavla upp ärmarna och kämpa tillsammans med oss. Personligen tror jag det är svårt att hitta en bättre arbetsplats eller arbetsgivare!


Hej, Barbara Carreno!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Jag arbetar som VD på BiTA och har bland annat en bakgrund som managementkonsult från lite större konsultbolag, affärsutvecklare/tjänsteutvecklare inom HR-branschen och operativ chef i ett produktbolag. Jag har även drivit eget företag i ett antal år. På BiTA arbetar jag med den löpande driften av verksamheten, utveckling av verksamheten och som konsult samt rådgivare i ett fåtal uppdrag. Mina kompetensområden omfattar nog i första hand förändringsledning och kundrelationer. I rollen som konsult rör jag mig oftast inom strategi, styrning och organisation. Jag arbetar i gränslandet mellan IT, ekonomi och HR.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Det är ett bolag som tidigt förstod förändringskraften IT och teknikutvecklingen har och skulle komma att ha på verksamheter. Det är ett bolag med mycket hjärta och där relationen med människorna är det viktiga och respekten för den enskilda individen. Det finns en vilja att utvecklas och förändra och att omfamna mångfald i termer av bakgrunder, kompetens, erfarenheter, personligheter och förutsättningar för att skapa ett attraktivt bolag och arbetsplats.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Att hjälpa kunder att lära smart, bevaka sin omvärld smart och att utveckla verksamheten och individerna smart i en tid som utvecklas oerhört snabbt. Jag ser att verksamheter behöver se på kompetens på ett nytt sätt och lägga fokus på att lära över tid. Vi behöver också bli smartare på att gallra och sortera information på ett intelligent sätt så att vi kan återinföra den i vår verksamhet för att fatta genomtänkta beslut.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Det viktigaste för oss på BiTA är att vi gör det tillsammans – vi är ett gäng lagspelare som tillsammans hjälps åt för att ge våra kunder exceptionell service. Att vara analytisk och kunna se utmaningar är viktigt hos kunden samt att på ett pedagogiskt sätt kunna sätta frågeställningar i ett sammanhang och ge konstruktiva förslag på lösningar. Internt på BiTA är det viktigt att kunna kavla upp ärmarna och ta ansvar för att genomföra de lösningar som du föreslår. Du ska gilla att bygga och utveckla verksamheter för att hela tiden bli bättre för det är det vi gör hos kund och internt på BiTA. Teamet är centralt och att tycka om att bygga och utveckla en verksamhet tillsammans med sina kollegor är något du ska brinna för. Är du ute efter att utvecklas snabbt och tillsammans med andra är detta rätt plats för dig. Är du intresserad av att jobba hos oss ska du visa det!


Vill du läsa mer om oss som arbetar på BiTA kan du göra det här