Säg hej till några av oss på BiTA!

 

Hej, Petra Flyborg!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

Jag har gått in i en för mig ny roll, som Managementkonsult. Här hoppas jag kunna bidra med min erfarenhet kring projekt, kvalitetssäkring och förändringsarbete. För mig är det självklart med utveckling i någon form, stort som smått och jag tror att jag kan ge vidare av den kunskap jag fått från de olika branscherna jag har jobbat i hittills. Jag är generalist och arbetar mer på en övergripande nivå och behöver vi gå in på djupet finns ett gäng oerhört kunniga kollegor att ta hjälp av för att ni ska komma vidare.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Blandningen som vi erbjuder på BiTA med kurs- och konsultverksamhet tycker jag är en positiv grund för att hela tiden utveckla och ge av vår kunskap i olika sammanhang samtidigt som vi utvecklas själva. Alla vet ju att kunskap är färskvara och ställs vi inför frågor hos kund kan vi ta med dom som verkliga exempel i kurserna vi själva leder. Det blir synergier som förankrar vår gemensamma kunskap som jag ser det. Det finns ett Vi på BiTA där vi delar med oss av kunskap till varandra och hjälps åt för att både kunden och vi tillsammans ska komma vidare.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Det finns ju massor med utmaningar, sen är det olika nivåer som behöver utkristalliseras för vilken support som behövs. Processutveckling och förändringsarbete ser jag som väldigt utmanande och intressant att få hjälpa våra kunder att lösa. Coachning är även det ett område som utmanar då det finns olika behov och former i det, där jag hoppas kunna bidra till en förändring i verksamheten.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Du som är nyfiken och har ett driv att lära dig nya saker och en öppenhet att dela med dig av det som just du kan, ta kontakt med någon av oss som arbetar på BiTA så hjälper vi dig vidare!


Hej, Ulf Myrberg!

Vad jobbar du med på BiTA och vilka är dina kompetensområden?

PÅ BiTA arbetar jag framförallt inom fyra olika områden. Som konsult har jag det senaste året främst arbetat med två kunder; Migrationsverket och Rejlers. I övrigt försöker jag att bidra till verksamheten genom att vara involverad i rekrytering av nya medarbetare samt att driva och arbeta med vissa marknadsföringsaktiviteter. Dessutom är det jag som idag håller ihop vår IT-miljö och bland annat har kontakterna med våra underleverantörer.

Varför vill du arbeta på BiTA?

Jag vill arbeta på BiTA för att det är ett bolag där man kan vara med och påverka, både i det lilla och det stora. Vi har ett bra driv och alla medarbetare har ambitioner, initiativkraft och stort engagemang. Det är alltid inspirerande på BiTA och BiTAs fem värdeord ger mig det jag behöver för att trivas - Kompetens, Nytta, Engagemang, Frihet och Samarbete. Allt detta kompletterat med ”frihet under ansvar”-tanken där var och en som bidrar till framgången får stor frihet uppskattar jag.

Vilka utmaningar ser du som du skulle vilja bidra till att lösa?

Att vara ett strategiskt stöd till vår VD och tillsammans utveckla verksamheten hoppas jag kunna hjälpa till med under det kommande året.

Vad kan du ge för goda råd till någon som vill arbeta på BiTA?

Ta chansen att arbeta på ett bolag som har mycket att ge framtiden. Vi har en toppengagerad VD med många tankar, idéer och initiativ som kommer att engagera oss alla ytterligare och ge dig en möjlighet att vara med på en resa som aldrig kommer att bli tråkig.


Vill du läsa mer om oss som arbetar på BiTA kan du göra det här